• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
:) ja bylam 3 razy ale nie na kleczkach hi hi choć może teraz powinnam ;) nie no nie jest tak źle muszę tylko wychować to moje dziecię najlepiej by było gdyby przy tatusiu mogla tez usypiac ale niestety tatusia w porach usypiania czesto nie ma :(

moja dosc szybko przesypiala, jak na piersiowe dziecko, czasem sie budzila, ale np zeb czy jakis katar i juz pozamiatane... Teraz odpukac od jakiegos czasu nie je w nocu, jak sie obudzi jedynie dostanie smoka, a czasem sie nie obudzi, ja jeszcze nie zapeszam, bo nie wiadomo co bedzie jutro, a znajac zycie jak pochwale, to po sprawie;-)

Hej Kochane, ja na zasypianie Leośka nie mam najmniejszego prawa narzekać :-) Śpi całe noce odkąd ma półtora, dwa miechy :tak:
Iza - ja podaję gluten od końca czwatego miesiąca i przerobiłam dwie kaszki i dwa sposoby, Najpierw dodawałam kaszkę mannę Bobovita z owocami (żółte opakowanie, jest w tesco zaraz przy słoiczkach - od strony mm patrząc) do obiadku. Ale wzięłam to tak na babski (bo przecież nie chłopski) rozum i stwierdziłam, że owoce w jagnięcinie z ziemniaczkami jakoś tak nie bardzo i zaczęłam dodawać do wieczornego mm. Potem ta kaszka się skończyła i dawałam Nestle mannę na mleku ale ona bardziej kaloryczna i jakaś taka sztuczniejsza wg mnie w smaku i wróciłam do Bobovity. Leoś je i nie narzeka :-) Na początku dawałam jedną miarkę od Bebilonu, po miesiącu zwiększyłam do dwóch i tak zostało. Aaaaa - i też bym na szaszłyczka wpadła ;-)

Dziś chyba ząbki na dobre zaczęły dokuczać. Musiałam posmarować dentinoxem, bez skutku. Potem dałam Camilię - też nic, dopiero Paracetamol w czopku pomógł... Biedaczek mój kochany, Oby jak najszybciej...

Franiowa - też nienawidzę drogi do Wrocławia. Zarówno tej do A4 jak i samej "autostrady" bez pasa awaryjnego i pełnej debili... Ale a propos :-) Mogłabyś zapytać męża kiedy rozpoczyna się jakiś kurs? Muszę się zmobilizować, cholerka :-)

to moze trzeba sie spiknać na jakiegoś grilla :)

Holly biedy Leoś nam Camilia akurat pomagała jak zaczęły sie wyrzynać ząbki a później dziąsełka smarowałam żelem bobodent i jej łagodziło ból, oby małemu szybko minęło

Holly, kursy sa cały czas. Non stop słyszę, że znowu nowi kursanci doszli.
Mobilizuj sie kochana, bo w drugiej połowie lipca R zawiesza robotę na kołku i dojeżdża do nas na turnus.

reklama
A dzięki :-) W końcu się zmobilizuję - muszę z moim finansowe sprawy obgadać bo coś czuję, że albo kurs albo jakiś wypad nad morze :-/ A skoro jesteś to właśnie na Franiowe Allegro zajrzałam - ten serwis do herbaty z chińskiej porcelany to ładny? Szukam jakiegoś ładnego serwisu bo gościom (o czym mam nadzieję się przekonacie ;-) ) podaję kawę i herbatę każdemu w innym kubku ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry