• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Hej Kochane!!

wiem, wiem - dawno mnie nie było - nieobecność nieusprawiedliwiona dodatkowo, weny brak jakoś... ;-) Ale wszystko nadrobiłam i witam nowe Mamunie i nieMamunie :-) Pałeczka, Elektra - witajcie :-)
Kaasiutka - kopę lat - fajnie, że jesteś :-)

A u nas wszystko super, Leoś rośnie, póki co cały czas jest modelem stacjonarnym, bezzębnym, kręcacym się we wszystkie mozliwe strony ;-) Ja trochę przeziębiona jestem i chodzę i kaszlę.

Co do fryzjera Franiowa Mamo - wg mnie pomysł jest super i będę wspierać jak coś. Dziękuję Ci kochana za ciuszki - rozliczymy się niedługo. Natalia coś mówiła o Leośku?

jutro przyjeżdża do mnie znajoma z bb - też mama Leosia, tylko młodszego od mojego o 3 tygodnie :-) Niestety bez Małego ale i tak się cieszę.

Holly fajnie ze jestes, brakuje nam Ciebie wiec pisz czesciej;-) wracaj do zdrowia i ucaluj tego swojego bęzzębnego modela stacjonarnego ;-D uśmiałam się;-D
a mnie dobija ta pogoda, co jakis czas ulewa, a za chwile słonko:-( nie moglo by byc cieplej??
Ania jak tam Nadia?

No ja tez zaległe życzenia składam i gratulacje dla Dobrusi:)

Holly, powiedziaął raz, jak zaczęłysmy prace po przerwie. Bo ja spytałam:zawstydzona/y: Saaaame pozytywy:tak: Zresztą wiesz przecież.

My dzis we wrocku bylismy na terapii. Pierwszy raz powaznie zaczęłam rozpatrywac rezygnację..Kurcze. 300 zł za 2 godz, paliwo, cały dzien.. I tak co tydzień. Najgorsze jest zmęczenie. No i nienawidzę drogi do Wrocka. Żeby choc pobocza nie było! Takie ciągłe wyjazdy są w naszych warunkach po prostu igraniem ze smiercią na drodze:no:
No nic, zobaczymy..Narazie ciągniemy to ile sie da.

Musze kurcze na grupie umieśćić wreszcie zdjęcie Franca i Miłoszka:tak:

Daria, to przez te skarpetki :) :) :)
Holly, miłego dnia z koleżanką z bb :) i ucałuj Lea od Nataszki :D
Aga, dzielna kobieto, nie wiem skąd czerpiesz na to siły... podziwiam Cię, ale wiem że jak patrzysz na swojego krasnala to te siły same przychodzą!
Zuza, gdzieś Ty? Jak się czujesz?

A ja dzisiaj cały dzień w kuchni. Rano wstałam o 6 nakarmiłam, poszłam do sklepu, zrobiłam śniadanie, posprzątałam, o 11 znowu do sklepu, później krótki spacer i od 14 stanie w garach bo jutro mieli być goście. narobiłam się jak debil (że tak powiem), zrobiłam jedzenia dla 6 osób - bo jutro grill. Dzwonię o 17 aby potwierdzić godzinę... NIE PRZYJEŻDŻAJĄ!!! Nie wiem co mam z tym jedzeniem zrobić. Jest jakieś 20 kotletów - to przed chwilą usmażyłam no i chyba zamroże..., z kiełbasą też nie wiem co zrobić, więc chyba też zamroże, szaszłyki upiekę - tylko nie wiem czy dam radę zjeść 5 szt. ;) - sałatkę chyba dam babci a reszte zjemy.
I nie to, że jest prawie ostatni i nakupowałam wszystko za ostatni grosz... ehhh uwielbiam takie sytuacje.

Fantastycznie goście:wściekła/y: A sami nie wpadli na to, żeby Cie uprzedzic? Chociaż rano? Przed całą robotą??? Chyba wiedzą, że masz male dziecko i mase spraw na głowie. Co za ludzie:wściekła/y:
A piperznęłaś chociaż słuchawką czy werbalnie dałaś wyraz temu, co o ich zachowaniu sądzisz?

Edit:
za minute dodam zdjęcie na grupie:)

reklama
Holly dobrze ze sie w koncu odezwałaś, tekst o Leosiu super ;) każde dziecię rozwija się swoim tempem i na wszystko przyjdzie czas, nasza też cały czas była w tyle a teraz nadrabia ze zdwojoną siłą i energią. Udanego spotkania!

Franiowa, Ty to silna kobietka jesteś, skąd w Tobie tyle tej siły i determinacji? A swoją drogą te wyjazdy ch.....e drogie :( tylko z drugiej strony patrzac na Frania i widząc rezultaty to sie serce cieszy ze robi takie postępy

Izu, tak przez skarpetki hi hi - teraz to dopiero trzeba ja pilnować, dziś suszyło sie pranie na suszarce a ona do niej podchodzi i sie łąpie bo chce wstawać, dobrze że na nią nie spadła. A to Cię goście zrobili- udusila bym normalnie - nie lubie czegos takiego, czlowiek sie na robi a tu nic z tego a moglas ten dzien zupelnie inaczej spedzić

Martuś co u Ciebie jak sobie dajecie radę z Paulinką?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry