• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Aga a wiesz co, wewnętrznie to wiadomo - cała się zagotowałam. A moja reakcja przez tel. - "aha no dobra".
Wyszło tak, że będę sama z babcią P. to się umówiłyśmy na plewienie chwastów na działce. Wyżyję się przynajmniej.

reklama
Pałeczka zazdroszczę i życzę powodzenia!
bo mojej cosik się odwidziało i od nikogo nie chce butelki i najpierw muszę dać jej cycusia a później "tajniacko" dać butlę choć jak się naje to wypluwa i znowu chce przy cycusiu być tak o, ja wiem że jej tak dobrze ale jednak duża dziewczynka się z niej robi i trzeba ją jakos nauczyc ładnego zasypiania :)

No wlasnie z Moja tak jest ze ona tylko cycusia wiec poki co daje jej kleik na gesto pozniej smoczusia siadam i ogladamy bajeczke w tv i usypia bo inaczej poki co nie da rady ale wazne ze usypia bez cycusia:)Ja probowalam tak zeby jej dac cycusia i pozniej butelke ale to nie dla niej:/nawet w nocy przez sen poczuje ze to nie to i pluje:/ wiec sniadanko i kolacja to kleik na mleczku robimy,poniewaz ona tez tych kaszek smakowych nieakceptuje

ło jesuu, to macie 3 światy :)

a właśnie jak to jest z glutenem? Dzisiaj przejrzałam wszystkie kaszki w kauflandzie i wszystkie są bezglutenowe, to niby skąd mam wziąć kaszke z glutenem??

Izu ja gluten do zupek dodaje kupiłam kaszke manne i w ten sposób ale chyba też kaszkę do mleka mozesz dodawać, są też deserki z kaszką więc jest tego trochę na poczatku tez nie wiedzialam co i jak i co to ten gluten :)

reklama
Iza było wczesniej pisac, i nie mrozic zarcia, by sie ekipa z bb zebrala:D haha;-) i Ty byla bys uradowana a my, ojjjjjjjjjjjjj :-D
Dareczka na moja spadla juz suszarka, hehe i na Twoja jeszcze spadnie, zaczyna sie:-D
Widzisz Palko krok w dobra strone, u mnie dzis Lena wcale cyca nie ciagnela!!!!!!!! zasnela bez bo on ja przymula a ja dalam smoka zanim poszlysmy do sypialni i ona juz zaczela usypiac, a w sypialni polozylam na naszym lozku przytulilam i 5 min dziecka nie było. Mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej, ale zastanawiam sie teraz co z moimi piersiami? Sciagac? jak pozegnac laktacje?????
Iza ja nie wiedzialam co i jak z glutenem az wkncu znalazlam z nestle kaszke manne na mleku, i ja podawalam na poczatku, mozna tez zwykla manne, taka jak dla nas na poczatku zaczac od malych ilosci i zwiekszac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry