• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
ufffffffff jestem;) wczoraj ktos mi neta zabrał, ale niedawno oddali:-D

witam nowa mamusie:)

co do muzykowania ja bede:):) na 100% fajnie ze znow sie spotkamy w wiekszym gronie, jednak szkoda ze nie w komplecie... nie da sie chyba tak zeby wszyscy byli niestety... na szczescie pewnie bedzie jeszcze mnostwo okazji do spotkan:):)

dziewczyny ja dzis poszlam na spacerek do Palacu, i patrze a tam na mostku za palacem cos kreca, myslalam ze jakies fotki robia, ale widze kobieta normalnie ubrana gada przez tel, dziwne mi bylo, ale olalam sytuacje poszlam dalej, i chodzimy z Mala, i oni sie przeniesli i pozniej obok nich przechodzilam, a oni program krecili!!!!!!!!:angry::angry::angry: wiecie ktora to Kasia Bosacka? ona w tvn style prowadzi program chyba "wiem co jem" i czasem jest w ddtvn i gada o jedzeniu, itp, taka blondynka w krotkich, lekko kreconych wlosach. Jak ja zobaczylam, zdebiałam, ale co przeszlam nie do konca obojetnie...heheh;)

Mala wlasnie zasnela, my po obiadu wiec wpadlam do was:)

Pałeczka tylko nam tu kataru nie przywoz, zostaw tam!!! ;-)

Dziewczyny, o rade proszę.

U nas na tapecie znowu wózek. Niestety Franiowi niedawno znowu wylazła asymetria. W spacerówce, która kupiłam na początku XII ub r (x-lander xa) katastrofa:( Mały siedzi fatalnie. Przy okazji mam więc do sprzedania półroczna spacerówkę - może wiecie czy ktoś potrzebuje.
Ale ja potrzebuje na cito wózka, w którym młody bedzie siedział jak swieca. Do jazdy wokół domu kupiłam juz na All używanego grzmota (chyba z 20 kg waży), ale nie daję rady z pakowaniem jej do auta.. Potrzebuje czegoś lżejszego, pojedyncze koła (moga byc małe), siedzisko żeby szerokie nie było. Macie jakies pomysły?
Aaaa..no i żeby cena mnie nie zabiła.
Będę wdzięczna za typy

hej babki,
U mnie masakra. Okazało się ze Artur ma zle wpisan arkusze ocen i wszystko do poprawki, jakies nowe zasady cholera jasna. nie mają co w tym ministerstwie robic tylko jakies bzdety wymyslaja. Wiec piszemy na dwoje ...
mały daje popalic ze snem on jak pies z kotem, on sobie a sen sobie ... w ciagu dnia kilka drzemek po 20 min i koniec, dzieki bogu w nocy ok.
Artur ojciec złamał łapę, trzeba go wozic do Jeleniej mozliwe ze jednak bedzie musiał miec operacje, sie okaze we czwartek. Nasze auto w naprawie, mielismy zastepcze, ale dzis musielismy oddac bo to zastepcze ktos kupił ...
Ola na dodatek ma jelitówke na kolonii, a artur operacje za kilka dni, jeju no masakra.

Aga moja kolezanka ma taki, MAŁY MACLAREN QEST IDEALNY NA URLOP BEZ MINIMUM (1695354527) - Aukcje internetowe Allegro dziecko siedziało własnie na prosto albo ten Super! Wózek Mamas&Papas ORA BLACK - czarny! (1698349516) - Aukcje internetowe Allegro

Rany, jak Ola ma jelitówkę??? Jezu, jakaś epidemia czy jak?? Natka nic mi nie mówiła, w piątek mamy Natke odebrac i leciec dalej na turnus.
Pisz co wiesz, Kasia.

McLareny sa duże i takie workowate, musiałabym małego przymierzyc. Szkoda, że się nie zgadałyśmy wczesniej:(
A ten Mamas&Papas kurka, nigdy nie słyszałam..

Narazie przeglądam PegPerego.
Macie jakieś doswiadczenia z tą firmą?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry