• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Rany, jak Ola ma jelitówkę??? Jezu, jakaś epidemia czy jak?? Natka nic mi nie mówiła, w piątek mamy Natke odebrac i leciec dalej na turnus.
Pisz co wiesz, Kasia.

McLareny sa duże i takie workowate, musiałabym małego przymierzyc. Szkoda, że się nie zgadałyśmy wczesniej:(
A ten Mamas&Papas kurka, nigdy nie słyszałam..

Narazie przeglądam PegPerego.
Macie jakieś doswiadczenia z tą firmą?

wirus na kolonii .... ponoc Ola kończy, tak mówiła mi babka z kolonii, ale dziś dzwoniła ze następna osoba ma z domku obok, wiec chyba to jeszcze nie koniec ...
ja mam peg perego, tylko gondole z której sie robi spacerówke nie mam tej laski, ale jestem zadowolona z tego typu. lekki wszedzie sie wsadzi zwrotny ... nie wiem jak chcesz to podjedz zrobie spacerówke i Frania wsadzisz ;)

reklama
A..chrzanię Bachledę-C:)
Kurcze, musze najpierw przymierzyc młodego. Tylko Ty nie masz tego typu akurat.

Cholera, dzwonię do Natki

no ja mam ten
mamas&papas SKATE od 0-3lat głęboko-spacerowy (1682091870) - Aukcje internetowe Allegro
w sumie ten sam stelaż ale jak robie spacerowke to nawet podobny ... serio z mojego jestem zadowolona, kurde nie znam nikogo kto ma tą spacerówę .... Pewnie Natka się oprze wirusowi, juz by miała jak cos, bo razem sa w pokoju ... pewnie wirus polazł juz dalej

No właśnie przeczytałam b niepochlebną wypowiedź na BB o tym wóżku
Kurde no!

Dzwoniłam do Natki. Ona juz miała 2 dni temu bół brzucha, ale na tym sie właściwie skońćzyło. Mam nadzieję, że to było to, kurka.

Osiwieje przez ten wózek..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry