• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Dlatego parasolka tylko do Dziadków. Zdecydowałam się jak ostatnio w 32 st. upale jechałam z Małą z Zawidowa do Zgorzelca a potem pociskałam do Niemiec w chuście. Lepiłyśmy się do siebie:/

reklama
To nie ma byc taka mikrusia parasolka na mikrusich kółkach.. Taka spacerówka w kierunku parasolki, max 10 kg.
Dlatego w simie ten wózek wskazany przez Kasię (Ora black) jest ok, ale na którejs aukcji jest napisane, że siedzisko ma 40 cm szerokości!! Toż to jak w wózku dla niepełnosprawnych! Nasz grzmot ma ino 30 cm..
Doradzajcie kobietki dalej:)

To jest ten wózek w wersji nieczarnej, faktycznie szeroko wyglada: Wózek MAMAS&PAPAS ORA RED ŚpiworekTorba+Folia (1680665976) - Aukcje internetowe Allegro
ale ma kola amortyzowane a to wazne
zwariuję!!!:)

kurcze Aga nie wiem... ja sama wariowalam jak szukalam wozka, ale Ty masz gorszy problem. mysle ze mojego ci nie bede polecac bo raczej odpada, i tak mysle po znajomych kto jaki ma wozek, co by Ci odpowiadal..

Gdyby nie te koła to Twój ideał:-) Trzeba poszukac po forach opinii użytkowników

Pierwsza z brzegu opinia to, że za płytkie siedzisko, bez podnóżka i dziecko się zsuwa:(

Ostatnia edycja:
Aga moim zdaniem wozek ok, tylko jak dla mnie, znajoma ma wozek (easy go-loop) wpisz na all, i siedzisko jest podobne, i jej Maly jak siedzi to zawsze nozki mu widza, nie ma tego oparcia na nozki, i nie wiem na ile jest to wygodne dla dziecka, tak mi sie wydaje przynajmniej....

no niezly tez, i dalej mysle, juz wzielam prysznic i myslalam, moze jutro zobaczysz moj, ja ogolnie jestem zadowolona, minus-maly kosz na zakupy, finito. Lira 4 ale watpie by Ci podpasowa. Jest raczej miejski, ale wiekszosc na piankowych kolach to glownie do miasta... Jak jestem u nas w Palacu to mam problem z pchaniem, ale tak to ok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry