• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Paula mnie się wydaje, że my jakom mamy to bardziej przeżywamy a dzieci dadzą sobię rade. U mnie jest tak jak mała mnie widzi to nie mogę się ulotnić z jej pola widzenia ale jak nie widzi to jest ok nawet nie płacze

reklama
ania ,trzymam kciuki za bezbolesny powrót do pracy:)
Marta, super, że Paulinka wsuwa bez grymaszenia:) No i zdrówka życzę:)
ANIA, a Wy gdzie wesele? Suknia już upatrzona?
Pałeczka, ja bym się też nad tą pracą nie zastanawiała tylko szła. A Dominika da radę i jeszcze się trochę usamodzielni. Tak jak Dareczka pisze, chyba my odcycowanie i powroty do pracy bardziej przeżywamy niż Dzieciaczki:)
Miłego dnia!

Pałeczka to jakby nie patrzeć macie troszkę więcej czasu niż my;-) Ale u nas to już drugi ślub także bezstresowo:-p A w którym kościele bierzecie??

Rosean nie robimy wesele tylko małe przyjęcie.A suknię zamówię na allegro.Mam na oku kilka;-)

A ja szczerze mówiąc nie mam chęci na wesele.Jeżeli to ma być mój dzień to ja mam być zadowolona.A będę najbardziej zadowolona jak tydzień później wyjedziemy na wakacje:-) Poza tym takie pieniądze wolę wydać na dzieci.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry