reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Rosean no nie wiem...A za dużo do przegrania nie mam:-p

Franiowa ja tak w zwiazku z tym,że postanowiłam się odchudzić to zjadłam sobie frytki i sałatkę.A co:-p

hej Kochane!
ja na szybko, tylko, przesylam buzki dla was wszystkich i dla dzieciaczkow.
Napisze tylko co u nas, bo was nie nadrobie. Dojechalismy szczesliwie, Lenka przespala prawie cala droge. Na promie w moje dziecko wstapilo jakies ADHD co do niej nie podobn,e biegala wszedzie... ;-) Tu sie w miare zaklimatyzowala, z Nia zawsze jak z dzieckiem, hihih;-) Jedynie lapalo ja przeziebienie bo R w drodze rozebralo, ale zwalczylismy szybko. I rozbila czolo.... Matko, na sam urlop. Juz sie goi. A my ok. W sumie to odpoczywamy narazie... Buzki Kochane:***

hej;-)
dzis brzydka pogoda nigdzie nie idziemy poki co;-)
poprasuje zaraz siostrze, a co:-D
a z czolka juz strupek odpadl ale wyglada o niebo lepiej.
Milego dzionka, postaram sie zagladac czesciej;-) ale zawsze ciezko. po za tym urlop to urlop;-) odpoczywam od kompa;-)

reklama
Do góry