• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Dziewczyny ja nie jestem za tym zeby dawać pieniądze na takie fundacje,bo nie wierzę.Sama staram sie dbać o naszą planete na tyle na ile mogę.Obejrzałam prolog,ruszyło mnie,postanowiłam starać sie jeszcze bardziej.Tyle ode mnie.Gdyby każdy troche się postarał byłoby o niebo lepiej:tak:

reklama
Kochane,

blog Frania bierze udział w konkursie Blog Roku 2011

Żeby zagłosować na franiowego bloga trzeba wysłać sms o treści A00207 na nr 7122

Głosy można oddawać do 19 stycznia

Dochód z SMS'ów zostanie przekazany na turnusy rehabilitacyjne dla osób niepełnosprawnych. Koszt 1 smsa to 1,23 zł brutto. W głosowaniu może wziąć udział dowolna osoba, z jednego numeru telefonu można oddać jeden głos. Ponowne zagłosowanie na ten sam blog nie jest możliwe.

dzielny Franek: Konkurs Blog Roku 2011

Dziękujemy:)

Witam, jestem mamą listopadową 2010. Mój synek Krzyś bierze udział w konkursie gdzie do wygrania jest 2000 zł. Bardzo proszę o wsparcie i oddanie głosu na Krzysia. Za wszystkie głosy bardzo dziękuję. Wystarczy tylko kliknąć

Proszę głosujcie na Krzysia: WIELKI FINAŁ

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry