• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Kurcze Ania fajnie Ci...ja to teraz też bym za drugie się może i zabrała... trauma po porodzie już mi minęła na szczęście i już otwarcie mogę myśleć, że znowu dam radę :) ale kurde warunków w domu brak... ;( :( ale może kiedyś będzie lepiej.

Aniu super,że serduszko bije i wszystko w porządku:-) Mnie sie marzy trzeci bąbelek,ale to musi się wszystko ustabilizować u nas.

Ja dzisiaj się zabrałam za przegląd ubrań dzieciaków.Boziu ile oni mają rzeczy...Ja nie wiem jak my sie z tym zabierzemy...A ile małych odłożyłam.Muszę to powystawiać na allegro,bo się nie długo zakopię:baffled: Tylko mam lenia takiego,że brak słów.

Wieczorkiem odwiedzili mnie rodzice z kwiatuszkami dla mnie i Oliwii:-) Kochani:-)

Teraz szukam kwatery na wakacje,bo chciałabym już zaklepać pokoje.

izu takie zabiegi robią w salonie kosmetycznym na przeciwko garnizonu:tak: Ja się chyba wreszcie skuszę.
A na zabobrzu to rzeczywiście zawsze zawierucha:baffled: Jak leżałam w szpitalu po porodzie to były stare okna i normalnie wiatr latał po sali aż kołdry się podnosiły:sorry2: A było tak słychać,że szok.Jak w jakimś koszmarze:baffled:

Dzień dobry:-)

Pałeczka ogólnie przenosimy się za granicę,napiszę;-)
A na wakacje cchcemy jechać do Grzybowa,wiedzieliśmy już nawet do jakiego pensjonatu,ale przeglądam oferty i nie wiem czy jednak nie wybrać innego.

reklama
My z Tosią też juz się witamy...dzień dobry
Roseann super że z Maluszkiem w brzuszku wszystko dobrze, trzymamy kciuki żeby ciąża mijała milusio.
ANIA kolejna wyjeżdża za granicę, smutne, szkoda że tyle ludzi opuszcza nasze rejony
Inka widzę ,że M jeszcze komputerka nie wyrzucił :-) to dobrze....u mnie zaczynac pojawiac sie podobny problem....uzależnienie od BB, zaczęłam pisac z domku i nawet wczoraj młodego wyganiała z fac.żeby zajrzec co nowego napisalyscie:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry