• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Witam wszystkich, jestesm tu nowa. Nie znalazłam nigdzie podobnego tematu/pytania więc chciałabym się zapytać, czy Waszą ciażę porwadził może dr Czerniawski z Jeleniej Góry? Jakie miałyście odczucia? Jak "sprawował" się przy porodzie? Czy opłacałyscie położną?

Znam go ze szpitala - b miły i uwazny. Od znajomych wiem, ze zyskuje coraz wiecej pacjentek. Facet wyrabia sobie marke, wiec na bank bedzie lepszy od lekarzy , którym na marce juz mało zależy..

Osobiście nie znam dr Cz ale słyszałam dobre opinie o nim. Co do położnej także nie pomogę bo rodzilam w Lubaniu ale z tego co pamietam to jest możliwość wykupienia położnej, ja jednak polecam opłacenie położnej/doradcy laktacyjnego (Joanna Malinowska) jeśli chce się karmić piersią.

hej , ja mialam wykupiona polozna w szpitalu w jeleniej , bylam z niej bardzo zadowolona - przeprowadzila nasz porod tak jak chcialam zeby bylo. Oczywiscie maz byl ze mna lecz wszystkim zajela sie polozna , masazami , opieka , wsparciem nawet kawe mezowi zrobila. Takze ja zdecydowanie polecam !

reklama
Ja podobnie jak koleżanka powyżej uważam, że lepiej mieć opłaconą położną. My mieliśmy taki plan, ale niestety akurat mojej położnej sprawy rodzinne wypadły w tym samym czasie co mój poród. Trafiłam jednak na dobrą "zmianę" i wszystko poszło dobrze i rodzinnie.
Teraz też myślę o położnej a w ogóle to i o porodzie wodzie :)kaprys a co...w końcu ostatni mój poród :)hehehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry