Witam późnym wieczorkiem:-)
Mała już słodko śpi więc zaglądam na chwilkę.
Widzę, że Wasze maluszki rosną jak na drożdżach, bo moja mała starsza, a waży 4050g, ale chyba dobrze, bo dr nic nie mówiła żeby dokarmiać, zresztą mała już tak nie krzyczy więc chyba się najada choć z laktacją dość lipnie, a cysie raczej flaczki, ale jakoś je wspomagam i dają radę;-)
Alexandriaa moja mała ciągnie smoka praktycznie od urodzenia. Już w szpitalu jej dawałam, bo nie szło z nią wyrobić. Ciągnie smoka tylko w dzień, bo nocy sama wypluwa.
Zuza-anna ja szczepiłam skojarzoną w 6 tygodniu, bo szczepi się co 6 tygodni można troszkę później,ale nigdy wcześniej niż 6 tyg po wcześniejszej szczepionce.
Al.Szyszkowska jak dobrze, że Ci synek się uspokoił

właśnie, pochwal się co sprzedajesz na allegro?;-)
Czarnuszka to, że ściągasz 50ml nie znaczy, że tylko tyle masz pokarmu. Laktatorem nigdy nie ściągniesz do końca. A synuś napewno nie jest głodny, bo gdyby był głodny to napewno by się upomniał;-)Co do szczepionki na rotawirusy, to trzeba się wcześniej zdecydować, bo szczepienie trzeba zakończyć w 6 miesiącu życia dziecka, a są bodajże 3 dawki i też podaje się je co 6 tyg. Ja nie szczepiłam na rotawirusy, a pneumokoki też jeśli się zdecyduję to w 2rż.
Dobranoc, spokojnych i słodkich snów