Pierwsze co mnie urzekło to zapach, słodki i taki jaki uwielbiam. Jak tylko otworzyłam to nie wytrzymałam i musiałam chociaż dłonie posmarować, wchłania się szybko i zostawia skórę taką przyjemną w dotyku, niestety już od razu rzuca się w oczy wielki minus - czyli opakowanie. Moim zdaniem do olejków powinny być buteleczki z pompką lub coś w tym stylu.
Opinie postanowiłam napisać po dłuższym i dokładnym przetestowaniu. Olejek dodawałam do wody w wannie i na skórę działał bardzo fajnie, była jak posmarowana i po wyjściu z wanny nie musiałam już korzystać z niego ani z balsamu. Tylko myślę że tak na dobrą sprawę jego malutka ilość wymieszana z wodą nie daje do końca takiego efektu jak się użyje go tak jak powinno.
Drugi test to wysmarowanie ciała po kąpieli, troszkę dłużej schodzi niż z zwykłym balsamem ale ten zapach i efekt rekompensuje wszystko

No i trzeci test. Ogólnie uwielbiam wszelkiego rodzaju olejki (oleje) za ich wspaniałe działanie, dlatego również ten olejek postanowiłam przetestować na włosach. Przed myciem wysmarowałam olejkiem włosy, potem bez problemu zmyłam, a moje włosy były cudownie miękkie, pachnące i co najważniejsze nie miałam problemów z ich rozczesaniem.
Podsumowując olejek sprawdził się pod każdym względem, po moich testach niestety olejku już nie ma, ale planuję zakupić następny