reklama

Olkusz i okolice

Mika łączy nas kolejna rzecz :-) Obie jesteśmy rocznik 85 i obie z października tylko ja z 11. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!! SPEŁNIENIA WSZELKICH PLANÓW I MARZEŃ!

KONICZYNKA to dobrze, że nie każda z nas się już rozpakowuje bo inaczej zrobiłoby się tu strasznie pusto ;-) A do was pewnie niedługo dołącza kolejne dziewczyny z okolic. Jeszcze niedawno byłam tutaj całkiem sama a teraz wątek nam ozywa :-)

jsorbek ja niestety nie pracuję prawie od początku ciąży, ale ja tracę pracę wraz z porodem (wyrozumiały pracodawca).

reklama
A ja nie zdążyłam pójść do pracy, więc siędzę w domku i trochę mi się nudzi, a że robimy ten mały remoncik to skupiam na tym swoją uwagę. Jestem nerwusem więc mąż mi dokucza, że wyśle mnie do rodziców na trzy tygodnie jeśli nie przestanę się tym tak przejmować i nie przestanę robić rzeczy, których nie powinnam;-) I mam takie małe pytanie. Ostatnio strasznie często biegam do toalety, non stop chce mi się siku, też tak miałyście?

Ostatnia edycja:
Ja na początku ciąży prawie mieszkałam w toalecie ;-) Więc to całkiem normalne, w drugim trymestrze ci przejdzie a pod koniec ciąży znów wróci :baffled: Drugi trymestr liczy się od 14 tc więc to już niedługo i najgorsze dolegliwości przestaną cię nękać :tak:
Poza tym jak się czujesz?? jeszcze coś ci doskwiera?

Ogólnie było świetnie ale ostatnio miewam dni, że mam uczucie napięcia w podbrzuszu i takiego tępego bólu trwa to kilka godzin i przestaje nie wiem czy to powód do niepokoju czy poprostu tak ma być, w końcu bobas rośnie..

dziękuje wam za życzenia!! :-D

KONICZYNKA to dobrze, że nie każda z nas się już rozpakowuje bo inaczej zrobiłoby się tu strasznie pusto ;-) A do was pewnie niedługo dołącza kolejne dziewczyny z okolic. Jeszcze niedawno byłam tutaj całkiem sama a teraz wątek nam ozywa :-)
.
kurcze, właśnie zauważylam że to wątek ciążowy :-D:-D:-D co ja tu robie?? no ale gdybym tu nie dołączyła to bym w życiu nie poznala nikogo z olkusza
a050.gif
więc licze na to, że po zakonczeniu ciązy nie uciekniecie stąd tylko będziemy tu pisać co??!!!!

koniczynko każda przechodzi inaczej ciąże :tak: ja też bardzo często latałam sikać, przy drugim dziecku prawie wogóle. Więc to nie reguła :tak:

Czy któraś z Was jeszcze pracuje ??
ja jestem na wychowawczym od 4lat :-D

ooo i koniczynka i wiola na forum :-D

padam po dzisiejszym dniu... Wojtek jest tak żywym dzieckiem, że z oka się go nie da spuścić bo zaraz wskakuje na meble, otwiera półki i inne dziwactwa wyprawia :no:
a cale dnie jestem sama z dziećmi w domu, bo mąż w pracy i wraca dopiero o 18;30 :-(

marzy mi sie już zima, święta i kilka dni urlopu mojego R. :-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry