reklama

Olkusz i okolice

anusiak mój synek na ostatnim USG (33 tc) miał już 2500g ale mimo wszystko mam nadzieje, że ponad 4 kg nie osiągnie ;) A kiedy masz następną wizytę?? Będziesz chodzić do niego teraz co dwa tygodnie??

reklama
to dodaj drugą linijkę "synowa' :tak:

o cześć Wiolcia :-D jak się czujesz?

kurcze, ale macie fajnie, wszystkie na końcówce ciąży i zaraz maleństwa będziecie tulić :tak:

Ostatnia edycja:
na KTG masz się umówić do szpitala?? A mówiłaś mu coś o tym, żeby był przy porodzie czy nie??

Cześć Mika ;-) A ty masz kochana dobrze, że dzieci już większe i spać po nocach możesz :-p Ja jeszcze nie wiem co mnie czeka ;-)
Ostatnie kilka dni ciągle twardnieje mi brzuch a wczoraj zaczął boleć "na okres" przy okazji synek mi się uspokoił więc może coś się zbliża ;)

Ostatnia edycja:
wiolcia czyli już coś zaczyna się powoli dziać :-D przygotowujesz się już do porodu powoli :-D ciekawe kiedy się zaczną jakieś skurcze, choć oby jeszcze nie teraz bo jest absolutnie za wcześnie! :tak:

a wogóle to mam dziś urodziny i z tej okazji stawiam tu kawkę na rozbudzenie i toooorta :-D
original_sacher_torte.jpg

mika85 wszystkiego najlepszego - ależ mi w brzuszku zaburczało

jsorbek jesteś chyba pierwsza kobietą jaką znam, która rodzi po raz drugi i nie może się doczekać ;-) Im bliżej mojego terminu tym bardziej chciałabym zatrzymać chociaż na chwilkę czas :tak:
hehe ja sie nie mogę doczekać zeby byc juz po ;-):-D:-D:-D i tulic moją Patrysie - nie to zeby mi sie do porodu spieszyło :szok::-D

Czy któraś z Was jeszcze pracuje ??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry