Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
poza tym doczytałam się gdzieś ,że oferują się też dziewczyny,które same opiekuja się jeszcze swoimi dziećmi co wy na to,co sądzicie o takiej niani,macie jej oddać swoje dziecko pod opiekę,a ona w między czasie bedzie też zajmować się swoim dzieckiem.To chyba nie rozsądne.
Dziewczyny a jak się sprawa ma z Olsztyńskimi żłobkami?? Bo ja też się już nad tym zastanawiam, w tym roku kończę studia i wiadomo do pracy już nigdzie nie pójdę, a wolałabym się w domu z dzidzią nie zasiedzieć, bo i czasy nie te żeby tylko jedna osoba pracowała i ja chyba też na kurę domową się nie nadaję. Zastanawiałam się więc od jakiego wieku w Olsztynie żłobki przyjmują maluszki, może któraś z Was wie no i jak jest z miejscami... bo może zaraz po porodzie będę musiała się na listę oczekujących zapisywać![]()