Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

powierdzam ze dobre potwierdzamKupilam wczoraj pieluszki z Tesco rozm. 4+ jak radzila Bedytka i sa naprawde superNiczym nie odbiegaja od Pampersow, moze sa tylko ciut mniej chlonne, bo ubralam Sarze je dzisiaj na noc i musialam 2 razy ja przewijac
Ale chyba pozostane przy nich narazie, bo sa prawie 20zl tansze od Pampersow (za 52 szt. zaplacilam 29.99zl)

), i, co najwazniejsze, po nocy Pszczola sie nie przesikuje (w nocy prawie nie sika, ale za to rano, jak nie zasygnalizuje potrzeby posadzenia tylka na nocniku, to "spuszcza" tyle z pecherza, ze pieluch wazy z 5kg i jeszcze bokiem wycieka
), jak np. w pamperach, huggiesach (oo, w tych to czasami nawet w dzien byl problem..), czy nawet w tescowych czasami. No i chusteczki zielone Dada tez sa oki (biale i fioletowe lekko zasmiarduja "chemia"
).My teraz tylko Dada używamy, według mnie są super, żadnych nocnych przeciekówA ja polecam pieluchy Dada z Biedronki. Sa wg mnie jeszcze bardziej chlonne niz tescowe (ktorych btw do tej pory uzywalysmy) i kosztuja mniej niz 30 zł za megapaczke (54szt w rozmiarze "sucharkowym" 4/4+;-)), a jakosc taka sama

wiec musze i tak zasuwac do reala , na szczsście jest blisko 5min wolnym tempem
:-) Naprawde jestem z nich zadowolona 

Ta to jest zdolna! :-)