Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Catherinka, ja wlasnie odkrylam bardzo fajna herbatke Hippa,ktora jest od 1 miesiaca- nazywa sie herbatka uspakajajaca i zawiera w skladzie melise.rumianek i kwiat lipy.Pachnie bardzo ladnie i nawet jest smaczna(probowalam ;D ).Ja tez myslalam o tej z jabluszkiem ,ale stwierdzilam ze jeszcze poczekam.I tak daje majce lyzeczke dziennie soczku jablkowego na kupke,ktory tez jest po 4 miesiacu.catherinka pisze:Ja czasem biorę na spacer Plantex, bo właśnie - nie zawsze jest miejsce na cycaAle zamierzam kupić chyba jakiegoś Hippa cz coś w tym rodzaju. Myśiicie, że spokojnie moglabym już teraz kupić jakiś jablkowy ? Bo wszytskie soczki są po 4 miesiaću...
catherinka pisze:My na spacerki wychodzimy wtedy kiedy nam się chce (lub uda ;D) Filip jeżdzi w odsloniętej gondolce, tylko budkę stawiam, żeby słońce na niego nie świeciło, a jak jedziemy akurat tylem do slonca to wieszam pieluszkę, bo posmarowanie małego przed spacerem wiąze się od razu z awanturkę - mam Nivea Baby i jest koszmarny jesłi chodzi o konsystencje... znacie moze jakiś lepszy z wysokim filtrem?
maga_86 pisze:jagunia też jest baardzo rozmowna..niedawno było tylko guu i gruuu a teraz to już cała plejata ssaczych odgłosów w mega silnym natęrzeniu![]()