koga pisze:qrcze z tą witaminą D3 - ja jej w ogóle nigdy nie podawałm, bo maja pediatra nic nie kazała podawać???????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!
...
tutaj w UK nic o witaminie D3 nie mowia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
koga pisze:qrcze z tą witaminą D3 - ja jej w ogóle nigdy nie podawałm, bo maja pediatra nic nie kazała podawać???????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!
...
Sylwia, nasza pani doktor ostatnio powiedziala ze mam podawac wit D tylko w pochmurne dni,a kiedy swieci slonce to juz nie.sylwia532 pisze:cholercia dzis z malym bylam u szczepienia(zniosl dzielnie nie zaplakal)mialam zpaytac jak z ta witamina
alw na moje oko w sloneczne dni jest zbedna
Majka w te ostatnie upalne dni pije jak szalona- ciagne i z butelki herbatke i z cyca mleczko.Wczoraj wychlupala prawie 300 ml herbatki z ktorych setke naraz.Z cyca tez pije ale jakbym nie dawala jej herbatki,to chyba musialabym sie "polaczyc" z nia nazawsze :laugh: ,czyli przez cala dobe bylaby podlaczona do cycaagawa1 pisze:Kamil też w miare dobrze przeżywa upały. Tylko nie zabardzo pije - herbate wmuszam no i często zmiana planów - leżenie na macie na świerzym powietrzu a jak sie znudzi to wózek a jak sie znudzi to fotelik na chwilke do domu i znów mata czasem rączki.