Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
iwka31 pisze:tutaj w Stanach to jest taka regula ze VitD a raczej to sa takie kropelki dla niemowlat stezenie vit A, D, C podaje sie tylko jak ktos karmi piersia a jak sztucznym mlekiem to jest nie wymagane (przypuszczam ze juz w takiej mieszance jest wystarczajaca ilosc tych witamin) wiec ja podaje 0,5ml na dzien mala sie przy tym krzywi jakbym jej conajmniej ogorka kiszonego zapodala.![]()
Aqua, u nas to samo.Kiedy jedziemy samochodem,to pod pupe Majki klade pieluszke tetrowa,po ubrankiem na plecki klade chusrteczke,ze by wchlaniala pot,a jak mamy wysiasc to przebieram Majke w suche ubranko,a to wilgotne powieszam gdzies w samochodzie.zeby wyschlo(w tym upale wysycha w mig)W taki sposob mozemy wysiadac nawet kilka razy.Ciezka sprawa ale taka metode rozpracowlalam i narazie jest o.k.aqua1-23 pisze:Co do pocenia to i owszem podczas jedzenia troszkę główka spocona ale to od ciepla i od ręki .
Ale my mamy inny problem Kuba strasznie się poci w samochodzie w foteliku. Wczoraj tak mi sie maleństwo zzgrzało w samochodzie, że nie miałam jak go wyjąć bo bałam się ,że go zawiaje.
Oglądałam kiedyś program o fotelikach i podobno dzieci się w nich tak pocą bo są wykońcone styropianem, tylko jak sobie z tym radzić?