reklama

Opieka nad maluszkami

kaska u nas kupki tez tak rzadko z tym ze z kolorem i konsystencja wszysko ok-powiedz pediatry przy okazji jhak bedziesz bo wiedsz lepiej obadac sprawe
teraz uklad trawienny naszych maluszkow jest juz dojrzalszy i pokarm ma prawo sie wchlaniac(tu na mleku maminym,nie wiem jak na mieszankach) z tym ze jezeli dzidzia jest pogodna,nie steka i nie prezy sie i bez wiekszr=ego wysilku siue wykupkuje to jest ok.

u nas tez hipp nie dziala tzn.ja pilam a malemu lyzeczka ale to jest zmudne zajecie bo pluje na odleglosc wiec darowalam sobie.
za to baki u nas sa niebezpieczne-takie smierdki ze hej

reklama
Pytanie do dziewczn, które podają debridat swoim malucjom:
jak u Was z kupkami? moja Agata robi 1x dziennie, ale za to mega wielką kupkę, sporadycznie 2x dziennie - po debridacie wszystko się u niej pozmieniało ;)

i jeszcze jedno: kupiłam w sobotę "na próbę" pieluszki z Lidla,a toż to jest to samo co huggies! wzór prawie identyczny! a cena o wiele niższa! w/g mnie lidlowe pieluszki to lepsza wersja huggies, Agacie nie buntuje się, więc chyba zmieniam rodzaj pieluszek, tym bardziej że wychodzą 30gr za sztukę

kaśka76 pisze:
u nas wczoraj dwie wielkie kupy i dzisiaj jedna ogromniasta po same pachy. jak dobrze, że pielucha wytrzymała ;D

u nas ostatnio nie wytrzymała piekuszka huggies ta specjalna ;) oberwało się ciuchom, ręcznikowi w foteliku i mnie, bo wzięłam Agatę na ręcę i położyłam na chwilę na kolanach ;D dobrze, że zawsze wożę zapobiegliwie drugi komplet ciuszków ;D

U nas pojawil sie katarek, biedna Selinka ma zatkany caly nosek i ciezko jej sie oddycha, ale malo co wychodzi. Lekarz nam zalecil zakrapianie noska co ok 1-2 godziny sola fizjologiczna i wyciaganie gruszka . Na kropelki do nasa jest jeszcze za mala wiec narazie czekamy :-[ czy ktoras z mamus juz przez to przechodzila ?

asia ja już mam to za sobą, niestety jagunia bardzo nie lubiała oczyszonego roztworu soli fizjologicznej,ale fakt nam pomogło katar minął po trzech dniach...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry