reklama

Opieka nad maluszkami

reklama
donosze o niekapku

na razie nici ::) ale lepiej niz butelka-kubek chociaz trzyma :)
tylko jak ma ten bumowy ustnik w buzi to on gada i w ogole gada z tym kubkiem
fajnie ze jest gumowy bo jak czasem przygryzl dziaselkami to cosik polecialo cosik=kropelka

w ogole jak wasze dzieci reagowaly na herbatki,soczki..
bo moj za diabla-uparl sie na mleczko i koniec-zadnej herbaty,mineralnej uparl sie piernik jeden ::)
i chyba bedzie problem...........hmmmmmmmmmm zobaczymy za 3 tyg.z jabluzkiem

jutro ciezkie proby z niekapkiem

acha u nas cena jest taka(20zl z raczkami i 15 zl bez) zalapalam sie na jakas promo i 5zl taniej

Sylwia - mój Maks na początku też gadał ze smokiem od butli w buzi, patrzył na mnie i gadał ;D jakby mówił :"matko ! co te ciućmoki (czyli my) znowu wymyśliły?"

Sylwia, Filip nie miał żadnych problemów, od razu załapał o co chodzi, mam butelkę Aventa ze smoczkiem nr 1. Ostatnio kupiłam już drugą w kolejności, jeśli chodzi o pojemność, ale smoczka nadal używam z najmniejszym otworkiem. Na początku dawałam mu Plantex, a ostatnio herbatkę Hippa - kupiłam akurat uspokajającą. I sama też czasem popijam :)

sylwia532 pisze:
w ogole jak wasze dzieci reagowaly na herbatki,soczki..
bo moj za diabla-uparl sie na mleczko i koniec-zadnej herbaty,mineralnej uparl sie piernik jeden ::)
i chyba bedzie problem...........hmmmmmmmmmm zobaczymy za 3 tyg.z jabluzkiem

Sylwia, moj tez tylko mleko pije. Wody wypija odrobinke, herbatek nie daje. Od 6 miesiaca sprobujemy z soczkami. Moze polubi ::)

Emuila lubi soczki i herbtke
na początku tez nie przepadała z koperkową
teraz raz na tydzien daje jakis nowy smaczek i wypija z wielkimi oczetami

Zuzia tez nic oprocz mleczka nie chce pic. probowalam na rozne sposoby ale nici z tego ;)
a zyby z butelki chciala pic to musialam pare smoczkow wyprobowywac bo tez nie chciala ciagnac :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry