reklama

Opieka nad maluszkami

sylwia sprobuj podac herbatke z rumianku ma wlasciwisci lekko przeczyszczajace i lagodzi brzuszek :)

kinga ja mam wlasnie taki odsysacz i co ok godzine podaje sol fizjologiczna i odssysam, ale nie wiele sie odsysa a nosek caly czas zatkany , biedulka w nocy tak sie meczyla ze musialam jej kilka razy odssysyc na spiaco :( , to trzeci dzien i mam nadzieje ze bedzie pomalu znikac ten wstretny katarek

reklama
u nas to dziwne ze nie ma wzdec kolek itp.
problem zaczal sie juz po 2 miesiacu
czopka mam nie podawac tylko jak maly nie zrobi tej kupki dluzej to do lekarza i zobaczymy co tam z tym brzusiem jest
coraz wiecej czarnych mysli-bo przez ten net tyle chorobsk wymyslam

wykonam masaz stopek i zobaczymy

a mój Maks od wczoraj od 21 do teraz z przerwami na karmienie cały czas śpi !!!  ?????

martwię się, bo on nigdy tak nie robił, w dzień zawsze b. aktywny, a dziś mamy iść do szczepienia :( :( :( - boję się go szczepić bo może nie jest w formie???? :(

sylwia - pojęcia nie mam, ale chyba możesz popróbować

kupki u nas 2-3 dziennie, lejące żółte w godzinach porannych i przedpołudniowych, dziś jeszcze nie było bo Maks śpi

Koga, koniecznie sprawdź temperaturę. Moja biedna agatka miała wvczoraj szczepienie, w nocy miała tempereturę.
Dzisiaj była dziwna, bo spała, sprawdzam, a tu 38,7!!! podałąm jej czopek i czekam, sprawdzę za godzinkę czy temp. spada

koga, to pewnie te upaly, ale temp sprawdz

Sylwia ja tez mam juz taki kubek i chyba go tez zaczne probowac w tym tygodniu, moze juz z jakims soczkiem lub herbatka owocowa ;D

A moj Lolo teraz dopiero zasnal, obudzil sie dzis jakos po 7ej i caly czas fikal, pozniej juz bylo mu chyba zbyt goraco, wiec wyobrazcie sobie ze poszlam z nim (i ze soba ;D ) pod prysznic, pierwszy raz tak zrobilam i chyba mu sie podobalo, posmial sie chwilke nawet na glos :) pozniej jak wychodzilismy to tak go chwycilam ze skubaniec znalazl sam cyca i possal chwilke, stalismy otuleni recznimiem az sie napije i poszlam do pokoiku go wysuszyc i pieluche ubrac, wlozylam do wozia i zasnal odrazu, bidulek musialo by myc bardzo goraco, choc w domu mam jakies 24oC wiec az tak zle nie jest wydawaloby sie, ale coz dziecko swoje ma prawa ;D

jak Ci się Sylwia uda niekapką- to lepiej
dzidziol nie przyzyczai sie do butki

to i mleko i herbate może pić z niekapki

tylko mój Piotrek nie chiał tego cuda - dopiero ok 18miesiecy pozwolił sobie robić w tym picie.

oczywiście pani doktor nas nie zaszczepiła jak powiedziałam o tym spaniu, w czwartek drugie podejście :)

dziewczyny, wstyd przyznać ale nie mam termometru :-[, jeszcze dziś kupi``e ale nie wiem jaki?? możecie coś polecić??

reklama
koga pisze:
oczywiście pani doktor nas nie zaszczepiła jak powiedziałam o tym spaniu, w czwartek drugie podejście :)

dziewczyny, wstyd przyznać ale nie mam termometru :-[, jeszcze dziś kupi``e ale nie wiem jaki?? możecie coś polecić??

kup elektroniczny z miekka koncowka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry