reklama

Opieka nad maluszkami

Ja też stachliwa jestem. Dziś nie ma kupki, a ja panikuję (na szczęście tylko w myśłach ;) ) . Ale podjadłam dziś śliweczę więc może zadziała...Ale zdaję sobie sprawę, że kupka nie musi być codzień, ale i tak się zastanawiam czym przegiełam... :D

reklama
od paru dni zauwazylam ze Zuzia ma tak jakby uczulenie na skorce mog i raczek. tego nie widac ale jak sie dotknie nozke to ma taka szorstka lub sucha skorke. smaruje oliwka ja ale to nic nie daje. a moze to uczulenie od plynu do kapieli??? stosuje johnsona bed time :(

chyba jak bede miala szczepienie za 2 tygonie to poprosze lekarza o recepte na Oilatum. tutaj w Anglii wszystkie recepty sa za darmo wiec zaoszczedzilabym troszeczke. a jak nie bedzie chciala to sama kupie :(

anian pisze:
Ja też stachliwa jestem. Dziś nie ma kupki, a ja panikuję (na szczęście tylko w myśłach ;) ) . Ale podjadłam dziś śliweczę więc może zadziała...Ale zdaję sobie sprawę, że kupka nie musi być codzień, ale i tak się zastanawiam czym przegiełam... :D

u nas kupka raz na tydzień...

mokkate- Ja staram się wychodzić np. po 19 i wtedy jest naprawdę przyjemnie, albo idę do parku, w którym są stawy i jest i dużo drzew więc uszczkniemy trochę cienia ale też dopiero popołudniu. :)

mi sie samej nie chce wychodzic a co dopieo kacper
wczoraj spasowalam bo mialamlenia(zreszta mnie cierpie sama chodzic-akby byl maz to tak z nim na lody na karmi ;),a tak samej to nie lubie)
w sobote bylam ale kacper histeria we wozku chyba bylo mu za goraco i sie coflam-a tak lezy sobie na balkonie na kocu w kwiatki-wyglada jak na lace ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry