reklama

Opieka nad maluszkami

płukać nosek? czym? Ja wpuszczam Karoli sól fizjologiczną Tetrisal S, a potem sciągam wszystko takim (poleconym przez Pytię) odciągaczem

reklama
wkleje to samo tu moze tu predzej zajzycie :)

dziewczyny nie bede zaczynała nowego wątku bo nie ma sensu tylko mam pytanie co do kupki mianowicie moja Emi wczoraj robiła ją co jakas godzine albo i czesciej jest lekko rzadka ale na typowe rozwolnienie nie wyglada nie ma gorączki nie marudzi czy musze isc do lekarza tzn u mnie teraz w gre wchodzi tylko szpital dlatego nie chce sie spieszyc bo zostawia mi ja obserwacji i po co dziecko meczyc
pytalam babki w aptece powiedziala zeby przeczekac bo dzieci czesto tak maja tylko jesli by sie cos zlego dzialo to isc do lekarza ja sie boje i nie wiem co robic poradzcie O rany...

kasiula mój Maciek mtez miewał takie rozwolnionka i ustaliłyśmy z pediatrą , że to od upałów, bo dziecko nie miało żadnych innych objawów, dbaj bardzo żeby Emilka się nie odwodniła i myślę , że narazie możesz zaczekać, a gdybyś zauważyła coś niepokojącego , to wtedy do lekarza,

plukac sola fizjologiczna :) zapomnialam dodac ;)

juz jest troche lepiej, ale pediatra polecila mi zeby po zakropleniu noska potrzymac malego troche na brzusiu (lub ponosic brzuszkiem do dolu) zeby wszystko pieknie splynelo.

gruszki nie polecala by nie uszkodzic naczynek, ale o tym odsysaczu nie slyszalam ::) bede musiala pzresledzic co to takiego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry