reklama

Opieka nad maluszkami

i byliśmy u lekarza :) jeśli chodzi o oczko to masaż kanalika i nowe krople jak one nie pomogą to okulista:((Jeśli chodzi o kupki no to pani doktor zaleciła.................kaszke kukurydzianą - koniecznie stwierdziła i że mam nie zmieniać mleka - w ostateczności i kazała raz na tydzień zaaplikować małemu na wszelki wielki lakcid albo lakcidofil wraz z maminym mlekiem i prebiotykami w bebilonie ma zdziałać cuda no i jabłko starte nie soczek ani żaden deserek tylko prosto z tarki jabłko.
A pro pos kąpieli na basenie nie wiecie czy kąpiel na basenie może mieć wpływ na rozwój bakterii w oczku bo jak tak mały jest delikatny z tym okiem no to chyba na razie odpada basen. No wiecie jak u kobiet poddatnych może szybko wystąpić grzybica no to czy może nastąpić powrót ropienia oczka ??

reklama
a ja mam kolejną fanaberię - wezmęPiotrka aby zapoznał się z psami i konisiami - pójdę z kolezanką i jej synkiem na dogo- i hipoterapie. jako obstawa pójdziemy  ;D

Agawa: a jak, jak będzie chwila wolna to na pewno go wsadzę w siodło terapeutyczne. Aga z Bartkiem chodzi na godziny i bez problemu będę mogła Piotrka zaznajomic ze zwirzakami. bardzo mi sięto podoba. niech spróbuje największej pasji mamusi, a może też załapie bakcyla???????????????????

reklama
kaśka76 pisze:
Sylwia: zdam relację jutro. jedziemy we dwie z dwoma dzieciakami w fotelikach w seicento. na bank będzie szał pał ;D pewnie Piotrek i tak nie zrozumie o co idzie.
jest szansa ze zalapie Majka uwielbia psy. Jak widzi psa moich rodzicow az zaczyna sie glosno smiac. Jak pies jest w zasiegu wzroku to moze sie wpatrywac w niego godzinami i nic uwagi od niego nie moze odciagnac. Ostatnio Maja lezala na brzuchu a pies kawalek przed nia i Majka z wrazenia otworzyla paszcze i do psa przemawiala. Nic az tak wielkeigo zainteresowania w niej nie wzbudzilo.
Jeszcze blizszego kontaktu fizycznego nie mieli, ale juz widze ze pies bedzie biedny jak Maj zacznie sie przemieszczac, bo chyba taka ruszajaca sie maskotka bardzo jej do gustu przypadla.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry