reklama

Opieka nad maluszkami

no patrzcie u nas teraz 3 psy i kot a Ola wcale uwagi na nie nie zwraca. mimo, ze tez czasem leza przy niej przy kocyku i nawet dawalismy jej pieski dotykac a one ja po stopach lizaly. Duzo wieksze zainteresowanie wzbudza w Oli pilot od telewizora, aparat fotograficzny no i jej dziadek :)

reklama
Aniam pisze:
no patrzcie u nas teraz 3 psy i kot a Ola wcale uwagi na nie nie zwraca. mimo, ze tez czasem leza przy niej przy kocyku i nawet dawalismy jej pieski dotykac a one ja po stopach lizaly. Duzo wieksze zainteresowanie wzbudza w Oli pilot od telewizora, aparat fotograficzny no i jej dziadek :)

Aniam widocznie sie zwierzaki opatrzyly :) U nas pies widziany jest co jakis czas wiec jest ulubionym punktem obserwacji, psa na glowe jednak bija okulary. Majka wykazuje duza szybkosc w lapaniu za okulary i babcia musi uwazac.

Macius też nie zwraca zbytnio uwagi na naszą sunie, za to jak sunia bawi się z sunią teściów , to Maciulek patrzy jak urzeczony i chichra się jak szalony

asioczek pisze:
Aniam pisze:

Aniam widocznie sie zwierzaki opatrzyly :) U nas pies widziany jest co jakis czas wiec jest ulubionym punktem obserwacji, psa na glowe jednak bija okulary. Majka wykazuje duza szybkosc w lapaniu za okulary i babcia musi uwazac.

my tez chyba przerzucimy się na szkła kontaktowe, bo córka bardzo lubi nasze "drugie oczy"
:)

muszę się do czegoś przyznać
Maks jeszcze śpi w kołysce .... wiem wyrodna ze mni matka musimy wykombinować jakieś łóżeczko ::) ::)

chociaż nie wiem jak to bdzie bo on jest taki ruchliwy, przekręca się na brzuch i z brzucha, przemieszcza się czołgając - oczywiście o centymetry - no i jak mu dam więcej przestrzeni to nie wiem co będzie?

a i jeszcze pytanie - czy wasze dzieci też tak bezustannie ruszają rękoma i nogami??? no normalnie hiper nadaktywność! - czy to taka faza rozwoju ::)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry