reklama

Opieka nad maluszkami

reklama
a mój maciulek zaczął ostatnio pięknie płakać ::) robi potkówkę , potem mówi takie przewlekłe maaamaaa i zaczyna wyć, a ja matka sadystka tylko na to czekam ;D

a mój Maks tak mnie dzis skurczybyk uszczypał że normalnie zawyłam z bółu ::)
nie podejrzewałam go o aż taką siłe ;)

moj syn nauczyl sie pluc - wyglada to bardzo slodko, poki co raduje mnie to, bedzie gorzej jak zaczne podawac mu jedzonko a on nim zacznie pluc - hihi
odlozylam w kat butle bo i tak z nich nie chcial pic, niekapek jest juz na porzadku dziennym i herbatka z owocow lesnych lub jablko z melisa z Hippa to jego ulubone

no i spełniłam swoją fanaberięęęęęęęęęęęęęęęę było przepięknie. Piotrek chichrał się przeokropnie, a ja razem z nim. najwięszką radochę jednak miał jak koń parskał.

super Kaśka!

ja dziś obudzona zostałam kopem... Karolina spała,a nogi miała tam, gdzie ja twarz!!! Ja chyba zakupię śpiworek i unieruchomię ją...

a tak na marginesie, Karola śpi odkryta, niczym nie daje się przykryć. W domu jest 25 stopni i ja sama zakrywam się po samą szyję, a ta mała glizdeczka nie chce...

reklama
u mnie to samo jagoda tak długo skopuje rożek bądź tetrę, aż jej się to uda....ja nie umiem zasnąć jak nie jestem przykryta widocznie córeczka ma to po tatusiu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry