reklama

Opieka nad maluszkami

Ja przykrywam nogi tylko cienkim ręcznikiem ale i tak się Maks odkrywa szybciuko
ale nóżki cieplutkie jak sprawdzam :)

no i nie ma sie co dziwić 28 stopni w końcu ::)

reklama
a wyobrażcie sobie że mói w dzień to lubi spać golutki ale w nocy musi być przykryty kołderką - inaczej nie zaśnie...

Mój łobuziak tez się odkopie, choćbym nie wiem, jak go przykrywała czy owijała. W nocy niby ciepło, ale tak około czwartej nad ranem troszkę chłodniej, a śpimy przy otwartym oknie, coby się nie podusić. Nie wiem, czy mam go w nocy ubierać cieplej. Nóżki ma takie sobie, ale karczek ciepły, więc chyba jest ok. Jakoś zawsze mi się wydaje, że lepiej jak będzie mu troszkę zimniej niż za ciepło.

u nas tez jakies 28 stopni... otwarte okno i tak nic nie daje ...
bartus spi w cieniutkich body i sarpetkach, brzuszek tylko przykrywamy zlozona na pol tetra, nozki zostawiam odkryte bo i tak by sie rozkopal... :)

Hih, to Ola widze najzimniej chowana (jesli w te upaly mozna zimno chowac) - w nocy spi tylko w koszulce z krotkim rekawkiem - bez pieluchy, z gola pupa :) i tez spimy przy otwartym oknie, ale jest maksymalnie goraco

reklama
u nas też jest ciepło, ale jakoś tak nie odczuwam, żeby było za bardzo. Po domu chodzę w spodenkach i koszulce z krótkim rękawkiem i się nie rozpływam ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry