reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Opieka nad maluszkami

A swoją drogą pomyśleć, że Bebilon Pepti jest sprzedawany tylko na receptę w aptece:baffled: :baffled: :baffled: i takie zamieszanie, prawda?

reklama
Mamooli- tez mam do oddania cala tubke elidelu- uzylam kremu tylko 2 razy. Wazny jest rok, wiec jakby ktos chcial to prosze mowic :)

Kinga przez ostatnie miesiące dostawała Bebilon Pepti, bo miała podejrzenie skazy białkowej, a jakieś 10 dni temu zaczęłam dawać jej zwykłe Bebiko i nie ma żadnej wysypki. Huuuraaaa!!!!! NIe ma skazy!!!!!:-)

Mamooli- tez mam do oddania cala tubke elidelu- uzylam kremu tylko 2 razy. Wazny jest rok, wiec jakby ktos chcial to prosze mowic :)

AniaM dzięki, wlasnie wczoraj dostalam przesyłke od ANIK
ale i tak narazie nie bede stosować elidelu bo wczoraj pediatra mnie ostrzegał, że on nie jest taki bezpieczny (jak to mnie zapewniala alergolog)
radzi żeby go stosować jak sie pogorszy, narazie u Maksa buzia ladna, odpukać:happy:

ivon Maks przez dluższy czas pił to pepti a później bebiko i też nie było różnicy więc nie zamierzam go wiecej dawać, choc pani alergolog twierdzi że trzeba, bo nie zaszkodzi a moze pomóc:baffled:

AniaM dzięki, wlasnie wczoraj dostalam przesyłke od ANIK
ale i tak narazie nie bede stosować elidelu bo wczoraj pediatra mnie ostrzegał, że on nie jest taki bezpieczny (jak to mnie zapewniala alergolog)
radzi żeby go stosować jak sie pogorszy, narazie u Maksa buzia ladna, odpukać:happy: (...)

I z tego powodu również bardzo się cieszymy :)

a ja sie wczoraj i dzisiaj najadlam pierozkow z kapusta i grzybkami a dzisiaj po poludniu Zuzia miala z tego powodu meeeega kolke :((((((.
a myslalam ze juz moge wszystko jesc......

a ja kapuste kiszona juz jem :) i cebule i soczewice i groszek :) kiszona kapuste w malej ilosci to nawet Ola jadla i wszystko ok:-)

reklama
Do góry