Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
benita_29 pisze:Ta szczepionka co sie robi w drugim miesiacu to chyba 3 w 1-blonnica,tężec i krztusiec,no chyba ze czegos nie zrozumialam.A te 5 w 1 to dalej.
Felqia , jak bylam na zdjecie szwow,to tez sie pytalam poloznej,bo ja ze swojej strony mialam od samego poczatku raczej skape krwienie.Polozna powiedziala ze polog trwa 6 tygodni i przez ten czas macica ma prawo krwawic,wiecej czy mniej,moze krwawic mocniej,czasami na pare dni nawet przestawac,a potem ponownie wracac.Mi pare dni temu ponownie zaczelo bardzo mocno krwawic,tak ze w ciagu 15 minut zmienilam az 3 podpaski,a potem mi sie zaczelo w glowie krecic i RR poszlo w dol.Teraz juz jest o.k.Poza tym czytalam ze po dwoch tygodniach krwawienie nie musi byc bardzo obfite,a krew taka jasna.NIe wiem jak u Ciebie.felqua pisze:Mam pytanie totalnie nie zwiazane z opieka nad maluszkami , ale nie chcialam zakladac kolejnego nowego watku- ile powinno trwac krwawienie poporodowe, bo moje trwa juz ponad 2 tygodnie i wcale sie nie zanosi na koniec!