reklama

Opieka nad maluszkami

reklama
KingaP pisze:
Benitka! To chyba lepiej, że Majka nie chce smoczka. A może spróbuj po prostu ją odkładać do łóżeczka, jak uznasz, że już jest najedzona...
Kinga, dobra rada...ale nieskuteczna w naszym przypadku.Majka to cwana-jak sie naje to zasypia przy cycu,ale jak ja tylko odloze to odrazu otwiera te swoje ciemne slepia i wlacza syrene ;D .A kiedy ja zostawiam przy cycu to moze sobie spac z godzinami.Tez na poczatku nie chcialam dawac smoczkow,ale teraz to nie wiem,bo jezeli Majka tak sie przyzwyczai to nie bede mogla ja zostawiac z nikim,bo nie bedzie chciala zasypiac.

mokkate pisze:
Kasiula- podobno dzieci karmione piersią mogą raz w tygodniu robić kupkę.
tez tak slyszalam dlatego staralam sie nie martwic
ale jak tu sier nie matrtic kiedy slysze nad glowa codziennie glos tesciowej powinna robic kilka razy dziennie >:(

benita_29 pisze:
Dziewczyny,jakie smoczki dajecie Waszym skarbom,bo moj skarbik do tej pory tylko wybrzydza,juz dwa kupilam ( NUK_a i CANPOL_a)  ale Majka nie toleruje ani jednego,ani drugiego,a przeciez juz mam troche dosc tego ciaglego zasypiania przy cycu.
benita_29 - ja Karolkowi daje smoka z Chicco, Nuka tez mam ale on woli Chicco bardzoej ksztaltem przypomina sutka. Tez mialam ten problem ze maly zasypial przy cucy lub po prostu chcial cosik pociumkac, SMOK rozwiazal problem i juz jest OK

my mamy aventu i jest tolerowany przez Piotrka.
a macie recepty na tę szczepionkę dwa w jednym? teraz i tak się kłuje malucha dwa razy, bo jedna jest w ramię, a druga w stopę czy nogę. ja myślę czy tej kasy nie przerzucić na nastepne szczepienie - ta szczepionka 5 czy 6 w jednym.

my mamy zamiar kupic te szczepienia skojażone 4 kwietnia idziemy na szczepienie
a jeszcze musimy jechac na badanie wzroku malutkiej po fototerapii ale pani kazala dzwonic na początku kwietnia i umawiac sie na maj bo do konca kwietnia nie ma terminow wolnych

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry