Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-) robi to bardzo gwałtownie z pełną złościa 
U nas zresztą odkąd Miłek skończył roczekczyli od czwartku nasiliło się okazywanie przez Miłka niezadowolenia. Jak np. coś robi i ja mu nie pozwalam to gdy dalej to robi i ja go podnoszę i zabieram to strasznie krzyczy i odgina się do tyłu
;-) robi to bardzo gwałtownie z pełną złościa
.. oj rośnie nam mały złośnik ....po mamusi
![]()

cześć kochane
jak zwykle nie mam czasu na nic, od poniedziałku wróciłam do pracy,
ostatni ydzień Agatka zachorowała - zaraziła się ode mnie, brała antybiotyk, w trakcie podania 2x dziennie lekarstwa była wielka bitwa i płacze
juz jest zdrowa, dokazuje jak zwykle
u nas była mama i siostra, przez prawie tydzień zajmowały się moim małym zgrzytkiem, małż mył naczynia, szykował śniadania, mama chodziła na zakupy - jednym słowem WYPOCZęłAM jak nigdy
niestety mama i sis już pojechały, małż pracuje do wieczora, a ja nie znajduję czasu na nic!!!! :-)
Od samego początku nie było mowy o obcinaniu podczas spania. Teraz tym bardziej. Sadzam sobie synka na kolanach, albo przed sobą, po wygranej walce z siłaczem wyrywającym rączkę - najczęściej próbuję go czymś zainteresować. A później opowiadam, co robię. Na koniec oczywiście buziaczek i pochwalenie za grzeczne (?) siedzenie.
moze adidaski ze sztywna pietka takie wyzej kostek
bo dostalam butki bardzo sztywne podeszwa i wogole cala noga taka sztywna Brian nie bardzo je lubi na dodatek wydaja sie takie ciezkie
sama nie wiem