karolkaz
Fanka BB :)
Mokkate- racja nie powinno się dawać bucików uzywanych z uwagi że kazde dziecko ma inny chódIvka- kim jesteś z zawodu, jeśli mogę wiedzieć???:-)
Myślę, że niekoniecznie dzieci musze mieć taaakie drogie buty, żeby mieć zdrową stopę. Daria odkąd zaczęła chodzić miała w domu kapcie- butki materiałowe z podeszwą gumową (i znakiem zdrowej stopy). Na spacery na początku Bartki, a potem to różnie. Wszystko ze stopami ma ok. :-) Jedego tylko przestrzegałam- nie miała nigdy używanych butów, bo każde dziecko jednak inaczej stopę układa, a buty się do stopy dopasowywują.
). Na spacery na początku Bartki, a potem to różnie. Wszystko ze stopami ma ok. :-) Jedego tylko przestrzegałam- nie miała nigdy używanych butów, bo każde dziecko jednak inaczej stopę układa, a buty się do stopy dopasowywują.

ja też biegam za butkami, tym bardziej że Iga na spacerku chętniej łazi (zwykle jeszcze za rączkę bo na nierównej nawierzchni boję się ją puszczać) niż siedzi w wózku. zresztą..jak się zmęczy to chętniej siedzi:-)