Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)Inkaa- ja także sporadycznie uzywam pieluszek z rossmana ...są dobrej jakości i niedrogie...ale głównie to Huggiesów uzywamy.lolcia u mnie też ni widu ni słuchu ambulansu ;-)
mam jeszcze pytanie o pielucho-majtki, wczoraj widziałam nowość, własnie pielucho-majtki w rossmanie, czy może któraś z was używała tej firmy? tak zastanawiam się na zakupem..hmmmmm
Miłek jest na pieluchach z rossmana i bardzo sobie chwalę i może bym i te spróbowała, ale trochę mi szkoda... 20 zł wywalić, bo za 30 mam 56 pieluch tradycyjnych..... ale kombinuję;-)
i właśnie wczoraj widziałam to o czym piszesz te pieluchomajtki z rossmana...cena jest zachęcająca....ale ja na razie troszku poczekam z zakupem ..bo zaczne powoli na nocnik Antka sadzać..i wtedy kupie te pieluchomajtki...zobaczymy czy dobre

Teraz lecimy na 6 i jest git. 

lolcia lecicie na 6-ach ???!!!! tzn. na rozmiarze 6??? o matko - my dopiero z 4 przechodzimy na 4+ hahahahhahahaaa

ano 6 i to juz od 2 miesięcylolcia lecicie na 6-ach ???!!!! tzn. na rozmiarze 6??? o matko - my dopiero z 4 przechodzimy na 4+ hahahahhahahaaa
a czy któraś z was używała tych pampków sleep&play, widziałam ostatnio i zastanawiam się czym się różnią od zwykłych?
.
Sidział na nocniku, oglądał reklamy a mam strzygła

i delikatnie na jednej stronie szyi