reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad maluszkami

tez tak mysle bo od dawna pije mleko nie ha juz i jadla twarozki i nic nie bylo wiec nie sadze ze po masle jest...
tyle ze wczoraj nie dostala czekolady a dzis wieksza wysypka
wiec pewnie pomidory ale tez je jakis czas:baffled:
no ale lekarka nam powiedziala ze ona jest tym typem co reaguje po kilku dniach....

reklama
kupowałyście już dziewczyny sandałki dla swoich dzieci?? z normalnych bucików i kapciuszków moja Agatka już wyrasta:szok::szok::szok::szok: a niedawno kupowałam!!!

chyba poczekam z sandałkami choć do końca miesiąca, bo jak w takim tempie będzie rosła stópka Agatki to w sierpniu trzeba będzie kolejne sandałki kupić;-)

ja juz kupilam rozmiar 22 :szok: i ma przy tym wysokie podbicie wiec tylko na rzepy w Daichmanie w cenie ok 40 zł i mam nadzieje ze do konca lata pobiega :-)

Osinko- ja mam sandałki dla Antka...zamszowe na rzepy..i na gumowej podeszwie (takiej jak adidaski):tak: :tak: ...trzeba dobrze dopasowac nózke...żeby te rzepy dobrze stope trzymały:tak: :tak:

Zrobie fotke bucików i wkleje ...ale popołudniu po pracy.

a my mamy ogolnie problem z butkami a zwlaszcza z sandalkami bo z Leny jest straszny chudzielec a nozki i stopki to juz w ogole.... i tu wlasnie ten problem bo wszystkie sandalki sa duzo za tegie :eek: w bartku prawie dobre byly tylko jedne takie na klamerki i oczywiscie dobre sa te z wyzszej polki a te w tych tanszych sklepach sa szerokie aczkolwiek w daichmanie wlsnie jedna widzialam i musze sie wybrac i je przymierzyc
a rozmiar tez mamy juz 21 - 22 zalezy jaki sklep

Ceny bucików dla dzieci powalają...ostatnio byłam w Bacie i ceny okropne...a buciki nie jakies nadzwyczajne....Naturino ma piekne i bardzo dobre buciki ...ale ceny sa porażające..ceny bucików firmy Bartek tez sa już dośc wysokie...Elephanten (Deichmana) w sumie też ...ale ostatnio widziałam mokasynki za 75 zł. :tak: :tak: :tak:
U nas rozmiar 21 ...aż się Pani w sklepie zdziwiła że taki duży...ale widze że nasze dzieiciaczki raczej w większości maja takie stopki

nasza Lala jeszcze oszczędza rodziców :-) Nie chodzi, więc nie ma butów... Tylko kapciuszki. Nieraz zastanawiam się, czy jeśli bym jej częściej zakładała buciki(kapciuszki), to może już by śmigała???

ja juz kupilam rozmiar 22 :szok: i ma przy tym wysokie podbicie wiec tylko na rzepy w Daichmanie w cenie ok 40 zł i mam nadzieje ze do konca lata pobiega :-)

Ja też tam kupiłam na rzepy, bo moja z kolei ma niskie podbicie i chudą nóżkę... :-D :-D :-D Z tym, że rozmiar 19...
Potrzebuję snadałków za niecały miesiąc, bo wyjeżdżamy...:happy:

Kinia- nie wiem czy to coś pomoże.
Moja Martynka długo nie była gotowa do samodzielnego chodzenia i dopiero od jakiegoś tygodnia ruszyła sama... :-)

reklama
dziewczynyu, jak wypatrzycie jakies butki bartka - to istnieje internetowy sklep w którym jest taniej, najpierw przymieżcie dzieciaczkowi w rtealu i zamówcie w necie

Bartek

Do góry