reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad maluszkami

ja nawet po spełnieniu tych warunków mam czesto (ja osobiscie) temperature 35,3 :)

oddałam do naprawy - wymienili baterie , powiedzieli że jest ok, a ja nadal mam 35,3 ??!!

azik u nas to samo .......zawsze pokazuje cos około 35 ......tylko ze my mamy zwykły elektroniczny....i moj P zawsze mi mowi ze ten termometr jakis do bani ;-);-)

reklama
co do temperatury ciała.....ja nie jestem zombie, ale moja temperatura to zwykle 35,5:baffled:

Maga Po konsultacji z pediatrą podaję teraz vit. D3 co drugi dzień po kropelce. Oprócz tego Cebionmulti codziennie.

dziewczyny
od paru dni Zuzia ma przy zabkach czerwone dziasla i jakis taki brzydki oddech (chodzi mi o zapach). myjemy caly czas zabki ale od prawie tygodnia Zuzi podaje syropek na gardlo i kaszel bo sie troszeczke przeziebila. czy to moze byc od lekow czy moze cos innego??????????

Maga- Martynka też dostaje jedną kropelkę Vigantolu (dopiero od maja, bo wcześniej 2 miała:-)) To przez dość duże ciemiączko. Ale ostatnio pani doktor stwierdziła, że już się ładnie zarasta...Na szczęście...:happy:

dziewczyny
od paru dni Zuzia ma przy zabkach czerwone dziasla i jakis taki brzydki oddech (chodzi mi o zapach). myjemy caly czas zabki ale od prawie tygodnia Zuzi podaje syropek na gardlo i kaszel bo sie troszeczke przeziebila. czy to moze byc od lekow czy moze cos innego??????????

brzydki zapach z buzi, zwłaszca jak ktoś jest chory, to może być ropka w gardle, (angina)
chyba dobrze by było gdyby gardełko obejrzała pediatra - angina jest zakażeniem bakteryjnym leczonym antybiotykami...

ale być może powód jest błahy - mimi wszystko ja bym pojechała do lekarza.

reklama
Do góry