reklama

Opieka nad maluszkami

reklama
no i bardzo dobrze, że razem!

jak Wam się uda do takiej fajnej nadmorskiej miejscowości to cudnie - pozazdrościć!

a i życie spokojniejsze

miejscowość, mała, spokojna, więci ceny mieszkań będą mniejsze niż np. w Londynie
a mi się marzy spokój i cisza... mam dość zgiełku miasta... chyba się starzeję :-)

oby tylko przejść tę drugą rozmowę:-)

mi tez sie marzy osinko taka maa miejscowosc pod londynem ale to miasto to serce caly mechanizm tu jest najwiecej pracy w brazny budowlanej dla mojego meza wiec to jestemy i tu chyba raczej zostaniemy nie narzekam nie odczuwam tak ze to wielkie miasto wydaje mi sie ze to czuc tylko w centrum my mieszkamy w 4 strefie i jest ok :tak:
super ze jedziecie razem ja siedzialam w pl miesiac bo grzesiek szukal mieszkania i szykowal grunt i myslalam ze oszaleje:szok: razem najlepiej:tak: powodzenia na rozmowie

reklama
a mój Piotrek w szpitalu :(

wczoraj dostał temperatury, zaczął gorzej i oddychać i kaszlał

dzisiaj jeszcze wyższa temperatura, do pediatry dodzwonić się nie mogłam to poszłam na dyżur doi przychodni - diagnoza ostre zapalenie krtani:(

ale w szpitalu nie potwierdzili zapalenia krtani - wyszło zapalenie uszu i coś jeszcze ale raczej nie krtań :(

pani doktor przekonała mnie bym rozpoczęła leczenie w szpitalu a za 2-3 dni poszła do domu jak Piotruś stanie na nogi.

a ja jutro zaczynam nowa prace, jestem nieprzygotowana :(, nie mówiąc już o zwolnieniu - teraz z nim jest tatuś i zostanie tam do mojego przyjazdu z pracy :(

ja jeszcze dizsiaj podjadę na chwilkę ;(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry