reklama

Opieka nad maluszkami

pytia: a powiedz jak z tym lefaxem w polsce jesli chodzi o cene i dostepnosc?? bo ja ostatnio poprosilam ciotke mojego meza zeby nam z niemiec przywiozla jak byla na swieta i tym sposobem weszlam w jego posiadanie, ale boje sie pomyslec czy czasem nie bedzie tego trudno u nas kupic, a buteleczka juz powoli sie konczy...
jednak przyznam- dziala! esputicon i takie tam przy tym wymiekaja :)

reklama
KingaP pisze:
ja jem wszystko, Rafał na mnie krzyczy, bo wczoraj wciągnęłam całą tabliczkę czekolady...

Dziś przychodzi do mnie położna i mam szansę podpytać o wszystko, wcześniej mówiła, żeby jeść wszystko (wprowadzac co 3 dni), ale w rozsądnych ilościach. Moja mama była w szoku, bo nawet pozwoliła jeść fasolę i kapustę.

Dziś w domu radocha - będzie spaghetti

Kinga mi tez kazali jesc normalnie i obserwowac. Raz maly mial mega kolke po tym jak zjadlam salatke z sosem vinagrette. A tak jem wszytsko oprocz fasoli, kapusty i cebuli (tej oststniej sama nie trawie) i jest ok.

Osinko moj synek ma coraz mniej wloskow. Wyciagam szczoteczke i czesze to co zostalo bo niedlugo po wloskach bedzie juz tylko wspomnienie ;D

dziś byliśmy u pediatry. mamy zamówić wizytę u dermatologa, bo się zrobił Peterowi na główce krwiak, który powoli, bo powoli,ale siępowięsza. no i mamy skierowanie do kardiologa z racji powtarzającyh się bezdechów. tylko z tym ostatnim to jest problem, bo wizyta za prawie trzy miechy.musimy znaleźć jakiegoś dobrego i iśc prywatnie.

Polska służba zdrowia!!! masakra!!!

Kaśka! Życzę wytrwałości i zdrowia dla Peterka :)

osinko! no coś po tacie musiała odziedziczyć :)

Ze mnie i Karoliny śmieją się, że jest podobna do mnie od pasa w dół, a niedługo będzie od szyi w dół ::) ::) ::)

Pytia napisz proszę jak skutecznie i bezpiecznie używać rurki do odgazowania maluszka. Wiem, że to pomaga, ale nie wiem dokładnie w czym rzecz, tzn. jak to bezpiecznie stosować.

reklama
Wczoraj wyprobowalismy chuste BabeLulu, no i Lolo ja polubil, jak tylko go w nia wlozylam to zasnal :) Pojechalam do rodzicow z malym w chuscie, troche ludzie sie ogladali za nami, chyba to nie jest jeszcze u nas zbyt popularna metoda noszenia maluszkow - ale co tam my jestesmy orginalni :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry