• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

Ja tez jestem zwolenniczką systematycznosci Wojtek opuszczał tylko pare dni raz piatek jak wyjezdzaliśmy i raz jak był chory inaczej nie ma bolca ma iść i koniec.

Od dłuzszych wyjazdów ma ferie i swieta itp

reklama
Kasia ona ogolnie pomaga mamie prowadzic sklep...Maja tu w berlinie jeden z uzywana odzieza dla dzieci...Praktycznie wiekszosc czasu ona tam siedzi...bo jej mama ma jeszcze dom z apartamentami w wiselce..Fakt faktem ja bym tak nie pozwolila...

Zgadzam sie z Wami w pełni. Poza nauką systematyczności mi po prostu szkoda, jak Wojtek nie idzie, bo tam sa takie fajne zabawy.
Natomiast nie będę robić problemu ze wspólnych wyjazdów czy przedłużonych weekendów.

z nie mam pojecia, czy tu cos takiego jest:eek: w zlobku na zakonczenie, Klaudia jako jedyna dala Pania bombonierki-kwiatuszki:sorry:

a dzis mloda po tygoniowej abstynencji w domu- poszla do przedszkola- troche jeszcze kaszle..katar zwalczylismy(ciekawe na jak dlugo)- bo wszytkie dzieciaki w przedszkolu- wlacznie z rodzicami - kichaja prychaja...jakis wirus u nas panuje!...
mnie gardlo ostro naparza!:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry