reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

reklama
Hej :) u nas dalej słoneczko :) odzywam się po raz ostatni w ten weekend, tak mi się wydaje, bo jutro znowu na weselisko, a że będę świadkową, to bedzie roboty po pachy ;D a w niedzielę poprawiny :)
Więc życzę wam dużo radości na ten czas i udanego wypoczynku :) ja nie wypocznę ale za to się wybawię ;) poki jeszcze mogę :)
buziaczki

Dziewczynki-jesteście KOCHANEEEEEE:-*-bardzo,ale to  bardzo Wam wszystkim dziękuję-ale mi poprawiłyście chumorek.  ;D ;D ;D

No i udało mi się tu zajrzeć. Ale mnie wszystko boli od stania w tej kuchni...zakupy zrobione, a kasy poszło tyle, że...mogłoby niejednemu odechcieć się parapetówki, ale cóż, jak tradycja mówi mieszkanie trzeba opić. Jeszcze by nam się źle mieszkało ;)
No a teraz chwila relaksu przed komputerem..hihi :D

Dzierżoniów-dolnośląskie

Izabelko-udanej imprezki:)Tylko uwazaj na siebie!!!

Tak ku przestrodze-kolezanka..w czerwcu 2004 brała slub..była juz w ciaży..rodziła we wrześniu..czyli była ok 6 miesiaća..po kościele od razu pojechała do szpitala..bo źle sie poczuła i coś nie tak było..stres..:(..emocje..:(..ale poźniej było juz ok:)

reklama
LANA misiaku wszystkiego naj ...naj... naj... i jeszcze naj... :) (pozne ale szczere :) )

Agnezzz no to "seta" za mieszkanko ;) ..... ja dzisiaj rowniez oproznilam portwel  ;D jutro odprawiamy rocznice wiec trzeba cos na stol wylozyc ;) oczywiscie kupilam pare "prywatnych" spraw dla siebie (serki , jogurty, ogorki, grzybki, sledzie  ;D )

Do góry