reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

No to faktycznie masz duuuuuużo pracy. My to się śmialiśmy, że "parapetówa" była co tydzień, bo jak tylko się wprowadziliśmy do naszego mieszkania, to ludzie przychodzili dosłownie co tydzień, niby na kawkę, a później robiła sie z tego imprezka! :laugh:

reklama
właśnie wróciłam..najadlam sie truskaweczek..mniam.mniam..-pychotka!..no i tu chwilunia..a zaraz ..uu..nadrobić zaleglości;*

IZABELKO u mnie okropna pogoda zamiast swiecacego slonca pada straszny deszcz:( dzisiejsza noc przespalam cala i omal bym zaspala na zajecia hheheh to przez ten okropny bol zeba :(

DORKA na dlugo maz wyjechal?

NO włansie dziewuszki teraz rozmawiałam z mezem..dzis wraca do domku..własnie jest w Warszawie..i powiedzial mi o bombie.. ::) :-[..i ze nie wie kiedy stamtad wyjedzie:(..oddawac mi mężą!!!!!!!!!!!-Warszawo!

reklama
i ja dolaczam sie do zyczen ...

Noi zeby spelniko sie twoje marzenie i zebys sie wreszcie doczekala upragnionej fasoleczki...

Do góry