reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

reklama
Lana-wszystkiego naj-
SPEŁNIENIA MARZEŃ[/

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

-duzo buziaków!

Witajcie :)
Lana życzę Ci wszystkiego co sobie wymarzysz, ale najbardziej malutkiej dzidzi, na którą na czekasz:)
Buziaczki

No, super słoneczko wyszło, aż chce się żyć!!!!!!!!!!

TYLKO TRZY GODZINY PRACY to też robi swoje!!!!
Milego dnia dziewczynki :) kożystajcie z pogody na spacerek, bo ma się dziś popsuć :(

o to na pewno:)..ja dziś luxniejszy dzień..w pracy się trochę obijam(jak widać:)..i wyrywam sie stądo 10:)..z koleżanką idziemy na zkaupy..:)..a pracę zabieram do domu..i tak wieczór samotny(mąż w delegacji)..to szkoda dnia:)
Pozdrawiam Was:)!

Pewnie !!! Trzeba kożystać z każdej wolnej chwili:) Ja niestety nie mogę wziąć pracy do domu ;D nie zmieściłaby mi się do kieszeni ;D ;D ;D hihihi

Dorka ale masz fajnie...jak Ci się nie chce w pracy siedzieć to robota przychodzi z Tobą do domu..oj u mnie tak ie rady ;D a szkoda :)

Lana najserdeczniejsze zyczenia, spelnienia marzen, rowniez tych najskrytszych :)

Jutro lub pojutrze powinna byc owu, ale sluz jest tak kiepski, ze chyba faktycznie dobrze zrobilam odpuszczajac sobie tym razem, szkoda :((

reklama
Kurcze, napisałam przed chwilą wiadomość i się cała skasowała ....grrr @#$%^&&^%$#@!!! :| wściec się można...no a tak od rzeczy

Chiciałam napisać, że dziś szybciej uciekam do domu, bo trzeba wysprzątać ostatecznie mieszkanie i zrobić zakupy, a potem pitrasić na jutrzejsze opijanie naszego mieszkanka. Jak znajdę czas to jeszcze dzisiaj tu zajrzę.

Miłego dnia i upojnej nocy !!!!

Do góry