Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czesc Wam, ale ziiimno, troche do kitu ten czerwiec, nie?
W zwiazku z Waszymi ogorkowymi i fasolka po bretonsku przypomniala mi sie opowieść mojej znajomej. W czasie ciąży czuła się świetnie i nie miała absolutnie zadnych zachcianek, natomiast mąż, od kiedy dowiedział się że będą mieli dzidziula - jadł głównie śledzie na śniadanie, obiad i kolację Po porodzie nagle przestał się odżywiać śledziami i do dnia dzisiejszego nie może na nie patrzeć ;D Właśnie wpadłam na pomysł - moze warto poobserwować nie tylko siebie, ale też naszych przyszlych Tatuśków? ;D
no no..a jest tu gdzieś test..człopiec/czy dziewczynka..kila ptan potem wynki..Jednym z pytań jest, czy mąż tyje reazem z ceizarną....i to jak nie to...jak tak to...Musicie zreknać sobie..kiedyś czytałam..dokladnie nie pamiętam..
Możecie się śmiać ale mój je razem ze mną tylko już mi nie wyjada z talerza ;D a często się tak działo
mówi, że jesteśmy w ciąży i ma teraz wykręt na wszystko
i to jest wlasnie Izabelko proste ludzkie szczescie po prostu fajne chwile spedzone z ukochanym mezczyzna a niedlugo tatusiem : jejciu, to cudowne musi byc !!! Oczekiwanie na owoc milosci