reklama

optymistycznie starające się

reklama
Oj Elżbietko ! Tak mi przykro, mam nadzieję, że wakacyjna fasolka Ci się jednak przytrafi, Majorka tak? U mnie wakacyjny wyjazd obfity był w sadzenie fasolki mam tylko nadzieję, że zakiełkuje... nie wiem jak znajdę siłę na test, tak bardzo nie chcę sięzawieść...

tak Majorka, dzisiaj juz wykupilam, wylot 31.07, ale uz miejsca sie kończą. moze na majorce kogos zmajstrujemy... ;D ;D ;D. takie hiszpańskie dziecko by było ;D ;D
MArgolis, nie bój sie tylko wierz!!

Elżbietka na pewno coś zmajstujecie na wczasach-życzę z całego serducha i trzymam kcuki ;D A mi do @ jeszcze troche czasu zostało i mam nadal nadzieje ,że tym razem się nie pojawi ;D

a dziewuszki muszę sie wam pochwalić kupiliśmy z mężem autko nasze upragnione-strasznie się cieszymy-churaaaa!!!!!!-to nasze pierwsze-ale jest super!!!! ::) ;D-spać w nocy przez nie nie moglismy tak się cieszyliśmy-ale z nas wariaty

oj..doczytalam..Elżbietko..coż..wiec na Majorce-wyluzujecie i będzie dobrze:)..
Lana-gratuluję nowego autka;)!
Margolis..czyli jutro już wszytko wiemy..:)
no ja tez licze, zę dołącze do marcowych mamusiek..no, ale testowala będe dopiero 10 lipca..albo wogóle..co ma być to będzie;)!..tak jak obiecałam starania zaczęłam w czerwcu;)!

reklama
Witam wszystkie piękne panie :)
Ja mam dziś 30 dc. I nic. @ nie ma. Cycole wielkie, wokół sutków mi się takie wielkie zrobiło. Nie wiem, nie wiem.
Aha! Zapomniałam się pochwalić!! Zdałam maturę!! Z ustnych miałam: j.pol 85% ang 80%, a z pisemnych j.pol 70% ang 80% geografia 60%. Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa!! A tak się martwiłam, że nie zdałam a tu taka niespodzianka!! Jednak można zdać tą maturę dobrze nie ucząc się za specjalnie przez całe trzy lata ;)
Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane/zagroszkowane i te starające się, jak i te niepewne swego stanu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry