Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jak mi smutno jak źle. Te domysły czy ze mną jest wszystko ok ..... itd... Jeszcze tak baaardzo mnie boli tym razem. Mąż mnie przytula i miło mówi ale ja czuję taką straszną pustkę.
Tak baaardzo chciałam................ chyba za bardzo. Płakać mi się chce............................
madziujka nie możesz się tak załamywać. Nie ma teraz będzie następnym razem nic się nie martw im bardziej o tym myślisz tym bardziej nie wychodzi. Głowa do góry
Wiem
Wiem że następnym razem ale jakoś mnie tak bierze na łzy!!!!
Wiem muszę wyluzować itd.
Byłam prawie na 100 % przekonana o jej obecności aa tu coś takiego..... .
Ale wierzę ze za miesiąc napiszę wam że tym razem się udało i Wy napiszecie mi to samo i będzie baaardzo fajowo!!!!!
Witam starajace sie dziewczynki!! Nareszcie udało mi sie napisać a to dzięki Marcie- Martusia dziekuje!!! Co do starań to narazie rozczarowanie a myslałam ze to ot tak pójdzie i juz ):
ja sie czuje rozczarowana....choc staram się myślec pozytywnie!! w tym miesiacu znowu próbujemy moze sie uda???? A czym dłuzej próbujemy tym bardziej chcemy.