reklama

optymistycznie starające się

reklama
czesc. bylam dzis na monitoringu. ja jajeczka w lewym i prawym. powiedzial ze to bedzie dlugi cykl, ide w nastepny czwartek. zdolowalam sie bo jak mnie badal to powiedzial ze troche to wyglada na torbielowate cysty. czytam o tym i juz sama nie wiem co mam myslec. chce mi sie plakac. czy wyjdzie na to ze bede musiala sie leczyc hormonalnie i odstawic starania do jakiegos czasu? mze ktoras z was miala cos takiego i wie cos na ten temat? jestem zalamana. wiedziala ze cos bedzie nie tak...moja intuicja mnie chyba nie zawodzi.
jest mi strasznie smutno
napiszcie czy cos wiecie na ten temat

jeśli chodzi o badanie na "mnogośc śluzu szyjkowego"... to nie wiem co to jest, może chodzi o ruchliwosc plemników w twoim śluziku?? to sie robi po ilus okreslonych godzinach od stosunku-poboeraja wymaz z pochwy zeby zobaczyc jak sie zachowuja i jak sie czują chłopaczki w twoim sluziku. czy przypadkiem nie padają za szybko...moze to o to chodziło.

reklama
No to ja na 100% takiego badania nie mialam, musze podpytać gina czy w moim przypadku to byloby wskazane. Wizyta 2 wrzesnia oby mial dla mnie dobre wiesci bo czuje sie jakbym miala z 80 lat zaczynam i koncze dzien na tabletkach, ech takie zycie. Elzbietko dzieki za informacje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry