reklama

optymistycznie starające się

reklama
Cześć.
Moje dzisiejsze wypowiedzi napewno nie będą pełne entuzjazmu, bo nie wiem co się dzieje.
Rano zrobiłam test. Z pierwszego siusiania tak jak najlepiej.
No i wynik: NEGATYWNY.
A @ ani śladu. Cycole bolą.
Nie wiem, naprawdę nie wiem co się ze mną dzieje. Dziś 32 dc, więc @ powinna być jakieś 2 lub 3 dni temu.
Wkurza mnie, że to wszystko takie niepewne i wogóle jak tu potem policzyć kiedy będzie owulacja.
I co ja mam teraz mojemu powiedzieć?
NIE WIEM!!
Zastrzelcie mnie albo coś.

DreamsAboutBaby hmm..są dwie opcje..albo zmian klimatu..stres..ciągła mysl..nerwy..przyjdzie/nie przyjdzie@..spowodowały to przesunięcie..i na dniach sie pojawi..:(..albo..bywa i tak, ze testy czasem nie wykrywają b. wczesnej ciaży no i daltego bywa, zę sie mylą....czego Ci zycze....!
Nie martw się tak..nie zadreczaj..nie mysl o tym..wszystko będzie dobrze..jestesmy z Tobą!

DreamsAboutBaby spokojnie...może ten test jakiś felerny. Zrób jutro jeszcze jeden i zobaczysz co tym razem Ci pokaże. Na pewno będzie dobrze!!!! Trzymam kciuki. Jesteśmy z Tobą.
Nie martw się na zapas, wiem, że łatwo się mówi trudniej zrobić, ale przynajmniej spróbuj. Główka do góry.

DreamsAboutBaby , jeszcze nic pewnego!! testy bywają zawodne!! sprobuj jeszcze jutro albo pojutrze ja sie nie pojawi @. a najlepiej zrób test z krwi, cena ta sama co testu z apteki, a o wiele pewnijszy!!
a nawet jak tym razem sie nie udało, to ja tez sie zapisalam na czewiec!!i do dziela!!tez przezylam wielkie rozczarowanie w tym miesiący, tylko ze do mnie przybyla @, po 34 dniach, testu nawet nie robilam...
musie sie udać!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry