reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

reklama
A ja tak patrzę na mój suwaczek no i widzę, że @ zbliża się wielkimi krokami...Nie zdziwiłabym się gdyby to już dzisiaj po południu, albo jutro rano....i znowu męczarnia, ble :(

Jakie macie plany na dzisiaj dziewczynki?? Ja oczywiście powinnam się uczyć, ale w końcu umówiłam się do fryzjera. Zobaczymy co mi wyczarują na głowie.
Więc z nauki nici, ale może w pracy mi się uda pozaglądać trochę do notatek ;)

Pozdrawiam Was mocno :D

Monia - trzymamy kciuki :)
Ps: Miłej zabawy przy staraniu się :) I nie myśl o tym za bardzo - bo może się nie udać jak się bardzo chce :(

no ja tez..praca przy kompiku..notatki porozwalane na biurku..(liczę międzyczasie zadanka..bleeeeeeeeeeeeeeeee:( :mad:..
i tu zaglądam..Nie wiem, czy dziś choc troche będę miala czas dla siebie..Mnóstwo roboty!:(!
ale moze cos na wieczór mąż zaplanowal... ::)

Dziewczyny ja się wykończę :( tydzień od owulacyjnego zapłodnienia mija jutro. Robić test? W końcu stwierdziliśmy, że jak się nie udało teraz to jednak najpierw ślub. No i tak się napaliłam, że wolałabym chyba jednak nie teraz. Sama nie wiem ::)
Jest mi niedobrze, bolą mnie piersi i nie wiem czy to zbliża się okres, czy to nerwy czy ciąża. Po tygodniu takie objawy bym miała, przecież niemożliwe ::)

skąd i to znam- chciałam Dzidziusia..a potem..jak myślałam, ze być moze jestem..to zastanawiałam sie..a może jednak byłoby lepiej poczekać jeszcze..:)..a potem przyszła@ i..rozczarowanie..Te kobiety- :p

reklama
Do góry