reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

Dokładnie. Lepiej mieć szczęśliwą i uśmiechnięta mamę niż ponurą babę, której wszystko nie pasuje.
Tak samo lepiej mieć uśmiechniętą żonę, więc dobrze też dla Twojego męża :)

reklama
Dziewuszki-życzę kolorowych snów i owocnej w fasolki nocy   ;D -ja niestety muszę poczekać aż mi sie skończy wstrętna @ i też zaczne baraszkowanie i ponowne starania   ::) .Kłade sie spać ,bo jutro muszę wcześniej wstać do pracki -mam ranną zmiane.Pa Pa!!!! ;D

Dzień dobry, popbudka!! Koniec spania ;D
Rany, ale jestem dzisiaj śpiąca, jakoś tak niedobrze dzisiaj chyba spałam, oczy mi się same zamykają. Byleby do 15.00 ;)
Wczoraj odwiedziła mnie koleżanka. WYjeżdża w przyszłą środe do Irlandii na 3 miesiące. Rok temu siedziała tam 4,5 miesiąca. No i dostaliśmy do niej zaproszenie. Kurcze, fajnie by było tam polecieć, no ale raczej nic z tego nie wyjdzie, bo z kasą trochę ciężko, więc raczej będziemy musieli nacieszyć się naszym rodzimym Bałtykiem ;) Może jeszcze kiedyś poleci....
No nic miłęgo dnia dziewczynki. Dużo słoneczka ;D

Witajcie;)!..u mnie wyjazd za pasem....Poki co wróciliśmy z wycieczki..i dzis również bardzo cieżko mi się wstawało po takich cudownych dniach..tak beztroskich...Denerwuję się już trochę..a do tego egzaminy...Już chciałabym by była połowa lipca..i rozpoczęte starania:)!
DreamsAboutBaby -udanego świętowania:)-zareczyn i fasoluni:)!
Elżbietko tak trzymaj-niech pozytywne myślenie nigdy Cię nie opuszcza(a moze fasolka przegoniła czarne ch,mury, które vczasem napływaly?:)-Tego Ci życzę!
i Tobie viwiane i aleali !!!
Agnezzz- nasz Bałtyk jest równie piękny!Teraz bardzo chcieliśmy jechac..ale mamy dosc daleko i stwierdziliśmy, ze długo byśmy jechali..a krótko wypoczywali..:(..wiec zrezygnowaliśmy już jadąc:)..ze zatrzymujemy się blizej..bo szkoda czasu:)..i jak tylko wrócę..we rześniu..a moze już w sierpniu równiez bardzo chciałabym pojechac nad nasze morze:)!MOże już z fasoleczką?:)

reklama
Do góry